Μια σκηνή στην ταινία “Furiosa: A Mad Max Saga” που θα σας ενθουσιάσει – Απαιτήθηκαν 78 μέρες για τα γυρίσματα!

Μια σκηνή στην ταινία “Furiosa: A Mad Max Saga” που θα σας ενθουσιάσει – Απαιτήθηκαν 78 μέρες για τα γυρίσματα!

Η προσκλητήρια ταινία του Mad Max από τον σκηνοθέτη George Miller φαίνεται να έχει ως στόχο να ξεπεράσει ακόμα και το προηγούμενο οσκαρικό δράσης, το οποίο θεωρείται μία από τις κορυφαίες ταινίες δράσης όλων των εποχών.

Η ταινία Furiosa: A Mad Max Saga, που θα κάνει πρεμιέρα προς το τέλος του Μαΐου, φέρνει ανατρεπτικές σκηνές δράσης που θα κόβουν την ανάσα και θα ανεβάζουν την αδρεναλίνη.

Σύμφωνα με δηλώσεις του παραγωγού Doug Mitchell στο Total Film Magazine, το Furiosa περιλαμβάνει μία 15-λεπτη, συνεχή σκηνή που χρειάστηκε 78 ημέρες για να γυριστεί. Σε αυτή τη σκηνή εμπλέκονταν πάνω από 200 κομπάρσοι και κασκαντέρ καθημερινά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Furiosa λαμβάνει χώρα 45 χρόνια μετά την κατάρρευση του πολιτισμού και αφηγείται “μια ιστορία θάρρους, επιβίωσης και απίστευτης ελπίδας”, όπως αναφέρει η πρωταγωνίστρια Anya Taylor-Joy.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Μαΐου του 2024 και περιλαμβάνει στο cast την Anya Taylor-Joy, τον Chris Hemsworth ως Demetrius, καθώς και άλλους ταλαντούχους ηθοποιούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ