Το Winnie-the-Pooh: Blood and Honey II έρχεται στους κινηματογράφους της Ελλάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Winnie-the-Pooh: Blood and Honey II έρχεται στους κινηματογράφους της Ελλάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα Village Cinemas ανακοίνωσαν ότι σε λίγο καιρό θα προβληθεί στην Ελλάδα το Winnie-the-Pooh: Blood and Honey II (Γουίνι το Αρκουδάκι: Αίμα και Μέλι II), το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το sequel του Rhys Frake-Waterfield θα βγει στις αίθουσες στις 23 Μαΐου. Στον δεύτερο μέρος της ταινίας θα δούμε τους Scott Chambers, Tallulah Evans, Ryan Oliva και Lewis Santer σε κεντρικούς ρόλους.

Το Blood and Honey έχει υψηλότερο προϋπολογισμό σε σχέση με την πρώτη ταινία, η οποία είχε μεγάλη επιτυχία με σχεδόν 5 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις παγκοσμίως. Ο Rhys Frake-Waterfield είναι ο δημιουργός της ταινίας, ο οποίος είχε εργαστεί σε προηγούμενες ταινίες όπως το Return of Krampus και το The Area 51 Incident. Το σενάριο γράφτηκε από τον ίδιο σε συνεργασία με τον Matt Leslie.

Επιπλέον, το sequel προσθέτει έναν νέο χαρακτήρα από το γνωστό παραμύθι, τον Tigger, ο οποίος έχει σημαντικό ρόλο στην καινούργια ταινία.

Η υπόθεση της ταινίας αναφέρει:

Ο Winnie the Pooh, με σκοπό να εκδικηθεί τον παλιό του φίλο από την παιδική του ηλικία, ξεκινά μια αποστολή για να αναζητήσει και να σκοτώσει τον Christopher και τους ενήλικους που επέζησαν από το πάρτι για τα 5α γενέθλια του. Με τους φρικιαστικούς φίλους του, τον Owl και τον Tigger, ο Winnie the Pooh αρχίζει να εκτελεί τους στόχους του.

Το Winnie-the-Pooh: Blood and Honey II θα προβληθεί στους κινηματογράφους της Ελλάδας από τις 23 Μαΐου. Απολαύστε το trailer της ταινίας με ελληνικούς υπότιτλους στον παρακάτω player.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ