Ο Keanu Reeves θα πάρει ρόλο σε άλλο δημοφιλές παιχνίδι

Ο Keanu Reeves θα πάρει ρόλο σε άλλο δημοφιλές παιχνίδι

Μεγάλη έκπληξη στην ομάδα της ταινίας Sonic The Hedgehog 3, καθώς ένα ακόμη μεγάλο όνομα του Hollywood προστίθεται. Σύμφωνα με αναφορές από το The Hollywood Reporter, ο Keanu Reeves θα δανείσει τη φωνή του στον χαρακτήρα Shadow, τον αντίπαλο μπλε σκαντζόχοιρου στην τρίτη ταινία Sonic.

Έτσι, ο Reeves εντάσσεται σε ένα ακόμα gaming franchise μετά το Cyberpunk 2077, αλλά αυτή τη φορά σε μια κινηματογραφική μεταφορά του Sonic. Ο Shadow είχε πρωτοεμφανιστεί στο παιχνίδι Sonic Adventure 2 το 2001 ως αντίπαλος του Sonic. Η παρουσία του στο Sonic 3 είχε προετοιμαστεί από το φινάλε του Sonic the Hedgehog 2 και επιβεβαιώθηκε σε teaser του Sonic 3 πριν αρκετούς μήνες.

Το cast θα περιλαμβάνει επίσης μια είδος επανένωση των ηθοποιών του Cyberpunk 2077, καθώς ο Reeves θα είναι στην ταινία μαζί με τον Idris Elba, ο οποίος θα δανείσει ξανά τη φωνή του στον Knuckles. Και οι δύο είχαν σημαντικούς ρόλους στο Cyberpunk 2077, με τον Reeves ως Johnny Silverhand και τον Elba ως Agent Solomon Reed.

Ο Ben Schwartz θα δανείσει ξανά τη φωνή του στον Sonic, με τους Colleen O’Shaughnessey και Idris Elba να υποδύονται τα Tails και Knuckles. Ακόμα, στην ταινία θα συμμετέχουν οι: Jim Carrey ως Dr. Robotnik, James Marsden, Tika Sumpter, Natasha Rothwell, Adam Pally, και Lee Majdoub.

Η συνεργασία της Paramount και της Sega έχει μέχρι στιγμής εισπράξει πάνω από $870.8 εκατομμύρια μετά από δύο ταινίες. Υπάρχει επίσης μια spinoff σειρά με τίτλο “Knuckles” που θα προβληθεί στο Disney Plus.

Η ταινία Sonic The Hedgehog 3 θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2024.

Πρότεινε η πρώτη ταινία Sonic τη συμμετοχή του Keanu;

Το 2020, στην πρώτη ταινία Sonic, υπάρχει μια σκηνή όπου ο Sonic παρακολουθεί την ταινία “Speed” με τον Tom (James Marsden). Έτσι, ο Sonic εκφράζει την θαυμαστική του σχέση με τον Reeves λέγοντας “Ναι! Ο Κιάνου! Πωπω είσαι εθνικός θησαυρός!”.

Αυτή η σκηνή οδήγησε πολλούς να πιστεύουν ότι η ταινία Sonic The Hedgehog προέβλεψε τη συμμετοχή του Keanu Reeves, παρόμοια με άλλες προβλέψεις όπως αυτές στο The Simpsons. Άλλοι θεωρούν ότι μπορεί να παρέχει ευκαιρίες για αστεία και “4th wall breaking” στοιχεία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ