Νέα ταινία του σκηνοθέτη του Split – Απολαύστε το trailer του Trap

Νέα ταινία του σκηνοθέτη του Split – Απολαύστε το trailer του Trap

Η Warner Bros. Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer από την ταινία Trap, που είναι το νέο έργο του σκηνοθέτη M. Night Shyamalan, γνωστού από τις ταινίες Split, Knock at the Cabin, Old, The Sixth Sense, Glass και Unbreakable. Η εταιρία αναφέρει πως το νέο έργο του αποτελεί μια νέα “Shyamalan εμπειρία” που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Αύγουστο αυτόν τον χρόνο.

Στο trailer, ένας πατέρας πηγαίνει με την κόρη του σε μια συναυλία, αλλά όταν η κόρη του πάει στην τουαλέτα, αντιμετωπίζει μια έκπληξη. Εκείνος εκτός από το να αναζητά την κόρη του, ανακαλύπτει ότι στο στάδιο βρίσκεται ένας δολοφόνος που παγιδεύει τα θύματά του.

Ο πρωταγωνιστής είναι ο Josh Hartnett, με παρουσία επίσης από τους Ariel Donoghue, Saleka Shyamalan, Hayley Mills και Allison Pill. Η φωτογραφία της ταινίας είναι του Sayombhu Mukdeeprom του Call Me by Your Name, ενώ το σενάριο και η σκηνοθεσία ανήκουν στον M. Night Shyamalan. Παραγωγοί είναι οι Ashwin Rajan, Marc Bienstock και Steven Schneider.

sKrBThf

Η Warner Bros. παρουσιάζει μια σύντομη περίληψη του έργου: Ένας πατέρας και η έφηβη κόρη του βρίσκονται στο επίκεντρο ενός σκοτεινού και απαίσιου γεγονότος κατά τη διάρκεια ποπ συναυλίας.

Η ταινία Trap κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 1η Αυγούστου. Απολαύστε ένα μικρό απόσπασμα από το trailer της ταινίας παρακάτω.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ