Τρελές Σφαίρες: Η Pame Anderson θα εμφανιστεί στο remake δίπλα στον Liam Neeson

Τρελές Σφαίρες: Η Pame Anderson θα εμφανιστεί στο remake δίπλα στον Liam Neeson

Είναι επίσημο! Η δημοφιλής ταινία The Naked Gun (Τρελές Σφαίρες) ετοιμάζεται για remake και ο πρωταγωνιστής Liam Neeson (Taken) μόλις βρήκε τη συντροφιά του σε ένα ακόμη ονομαστικό κομμάτι του cast.

Η δημοφιλής ηθοποιός Pamela Anderson (Πάμελα Άντερσον) από τον θρυλικό Baywatch, επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στη νέα έκδοση των Τρελών Σφαιρών, στην οποία θα είναι δίπλα στον Neeson υπό τη σκηνοθεσία της Paramount Pictures.

Αν και δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη ο ρόλος της Anderson στην ταινία, περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να γίνουν γνωστές καθώς πλησιάζουμε στην πρεμιέρα του φιλμ. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2025, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Paramount.

Το remake του The Naked Gun θα είναι υπό τη σκηνοθεσία του Akiva Schaffer, ο οποίος υπογράφει επίσης το σενάριο μαζί με τους Dan Gregor και Doug Man.

Η αρχική ταινία The Naked Gun κυκλοφόρησε το 1988 με πρωταγωνιστή τον αείμνηστο Leslie Nielson ως Frank Drebin, σε μια αστυνομική κωμωδία γεμάτη γέλιο και ενέργεια. Από τότε, το franchise έχει γνωρίσει και άλλες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές εκδοχές.

Η νέα έκδοση του The Naked Gun (Τρελές Σφαίρες) θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Ιουλίου του 2025. Μένετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για περισσότερες ενημερώσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ