Δείτε πόσα χρήματα έχει κερδίσει το Dune: Part 2 μέχρι τώρα

Δείτε πόσα χρήματα έχει κερδίσει το Dune: Part 2 μέχρι τώρα

Το Dune: Part 2 παίζεται σε κινηματογράφους σε όλο τον κόσμο εδώ και περίπου 45 ημέρες και φαίνεται ότι η επιτυχία του συνεχίζεται. Η ταινία από τις Warner Bros. και Legendary έχει καταφέρει να εισπράξει σημαντικά ποσά το παρελθόν Σαββατοκύριακο και μόλις έχει ξεπεράσει ένα αξιοσημείωτο ορόσημο.

Συγκεκριμένα, μόνο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, το Dune: Part 2 είχε εισπράξει 4.3 εκατομμύρια δολάρια στις Ηνωμένες Πολιτείες και 7.2 εκατομμύρια δολάρια σε άλλα μέρη του κόσμου. Από την πρεμιέρα του μέχρι τώρα, η ταινία έχει συγκεντρώσει 272 εκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ και 400 εκατομμύρια δολάρια εκτός ΗΠΑ.

Άρα, σε περίπου 45 ημέρες από την πρεμιέρα του, το Dune 2 έχει ξεπεράσει τα 684 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, από όλες τις προβολές. Η επίτευξη του ενός τρισεκατομμυρίου δολαρίων είναι προσβάσιμη αλλά αμφίβολη εφόσον η ταινία θα είναι διαθέσιμη σύντομα σε ψηφιακή μορφή. Παρ’ όλα αυτά, είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα κλείσει συνολικά η επιτυχία της στους κινηματογράφους.

Το πρώτο Dune είχε εισπράξει περισσότερα από 407 εκατομμύρια δολάρια και κέρδισε 6 βραβεία Όσκαρ. Έτσι, το δεύτερο μέρος φαίνεται να έχει ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία σε επίπεδο εσόδων.

Στο Dune: Part 2 βλέπουμε τη συνέχεια των περιπετειών του Timothée Chalamet στο ρόλο του Paul Atreides και της Zendaya ως Chani, με ένα εντυπωσιακό καστ που περιλαμβάνει επίσης τους Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Austin Butler, Florence Pugh, Dave Bautista, Christopher Walken, Léa Seydoux, Stellan Skarsgård, με τους Charlotte Rampling και Javier Bardem.

Αν δεν έχετε ακόμα δει την ταινία, η πλοκή της περιγράφεται ως εξής:

Το Dune: Μέρος Δεύτερο ακολουθεί το συναρπαστικό ταξίδι του Πολ Ατρείδη καθώς συναντά ξανά την Τσάνι και τους Φρέμεν, αγωνιζόμενος για εκδίκηση κατά των συνωμοσιών που απειλούν την οικογένειά του. Με διχασμένα συναισθήματα – μεταξύ της αγάπης και της πεπρωμένης του στον ορατό κόσμο – ο Πολ πρέπει να αντιμετωπίσει ένα μέλλον που μόνο αυτός μπορεί να προβλέψει και να αλλάξει.

Το sequel με τον Timothée Chalamet και την Zendaya θα γίνει διαθέσιμο σε ψηφιακή μορφή στις 16 Απριλίου, ενώ η φυσική έκδοση της ταινίας σε 4K UHD, Blu-ray ή DVD θα κυκλοφορήσει στις 14 Μαΐου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ