Το Dune: Μέρος 2 κοντά σε ένα σημαντικό ορόσημο στο box office

Το Dune: Μέρος 2 κοντά σε ένα σημαντικό ορόσημο στο box office

Η ταινία Dune: Μέρος 2 βρίσκεται στους κινηματογράφους παγκοσμίως εδώ και περίπου 50 ημέρες και συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία. Σύμφωνα με νέα αναφορά του Variety, η ταινία του Denis Villeneuve αναμένεται να φτάσει στα επόμενα 24ωρα τα 700 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα παγκοσμίως.

Με έσοδα που φτάνουν τα 695.8 εκατομμύρια δολάρια μέχρι στιγμής, από τα οποία 276 εκατομμύρια προέρχονται από την Αμερική και τα υπόλοιπα 419 εκατομμύρια από τον υπόλοιπο κόσμο, το Dune: Μέρος 2 ξεχωρίζει ως η πιο εμπορική ταινία του 2024.

Ενώ είναι αμφίβολο αν θα φτάσει το 1 δισεκατομμύριο στο box office λόγω της ψηφιακής προβολής της και της πιθανής ολοκλήρωσης της προβολής της στους κινηματογράφους, τα 700 εκατομμύρια δολάρια αποτελούν σημαντικό επίτευγμα για το Dune: Μέρος 2 του Villeneuve. Να σημειωθεί πως το πρώτο Dune είχε εισπράξει περισσότερα από 407 εκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια της προβολής του. Έτσι, το δεύτερο μέρος εμφανίζει βελτίωση σε σχέση με τα έσοδα της πρώτης ταινίας.

Στο Dune: Μέρος 2 παρακολουθούμε τις περιπέτειες του Timothée Chalamet ως Paul Atreides και της Zendaya ως Chani, με ένα εντυπωσιακό καστ που περιλαμβάνει επίσης τους Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Austin Butler, Florence Pugh, Dave Bautista, Christopher Walken, Léa Seydoux, Stellan Skarsgård, Charlotte Rampling και Javier Bardem.

Αν δεν έχετε ακόμη παρακολουθήσει την ταινία, μια σύντομη περίληψη της είναι:

Το Dune: Μέρος 2 εξερευνά το συναρπαστικό ταξίδι του Paul Atreides, καθώς συναντά ξανά την Chani και τους Fremen, ενώ αγωνίζεται για εκδίκηση εναντίον όσων συνωμότησαν εναντίον της οικογένειάς του. Με κίνδυνο να χωριστεί ανάμεσα στον έρωτα της ζωής του και το πεπρωμένο του ορατού σύμπαντος, ο Paul αναλαμβάνει το ρίσκο να αλλάξει ένα μέλλον που μόνος του μπορεί να προβλέψει.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ