Ιωαννίδης: «Η απάντησή μου στο γήπεδο – Είμαι άνθρωπος που κάνω τα πάντα όσο πιο καθαρά γίνεται»

Ιωαννίδης: «Η απάντησή μου στο γήπεδο – Είμαι άνθρωπος που κάνω τα πάντα όσο πιο καθαρά γίνεται»

Ο Φώτης Ιωαννίδης έπαιξε σημαντικό ρόλο στη νίκη 5-0 επί της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό και στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα υπογράμμισε ότι θα απαντήσει μέσω της απόδοσής του στο γήπεδο.

Σχετικά με τον στόχο του στο πρωτάθλημα, τόνισε ότι επιδιώκει να βοηθήσει όσο μπορεί την ομάδα του για να κατακτήσει τον τίτλο.

Σχετικά με τον αγώνα της Τετάρτης με την ΑΕΚ: «Κάθε παιχνίδι είναι τελικός, αγωνία δεν υπάρχει. Ετοιμαζόμαστε απλά για ένα μεγάλο παιχνίδι. Ήδη το μυαλό μας βρίσκεται εκεί και είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε. »

Σχετικά με την επιθυμία να κατακτήσει μόνος του το πρωτάθλημα: «Στόχος μου είναι να βοηθάω όσο περισσότερο μπορώ, αυτό έχω πει. Νιώθω ότι είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και ότι μπορώ να κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα, να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος μου και αυτό προσπαθώ να κάνω σε κάθε παιχνίδι.»

Σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο βελτιώνεται ένας ποδοσφαιριστής: «Γενικά δεν παρακολουθώ πολύ ποδόσφαιρο. Ωστόσο, παρατηρώ φυσικά τους μεγάλους επιθετικούς. Αυτά τα πράγματα μπορούσα να τα κάνω και πριν. Απλά τώρα τα κάνω πιο συχνά. Είναι πράγματα που έκανα και στο παρελθόν».

Σχετικά με τις ακούσεις της εβδομάδας: «Δεν έχω να πω κάτι. Η απάντησή μου θα δοθεί στο γήπεδο. Δεν ασχολούμαι με αυτά. Είμαι ένας άνθρωπος που κάνει τα πάντα όσο πιο σωστά γίνονται και είναι δίκαιος. Οπότε δεν είχα λόγο να ανησυχώ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ