Ολόκληρη η σειρά ταινιών του Harry Potter επιστρέφει στους κινηματογράφους!

Ολόκληρη η σειρά ταινιών του Harry Potter επιστρέφει στους κινηματογράφους!

Τα Epic Movie Nights επιστρέφουν στα Village Cinemas με τις ταινίες του Harry Potter να πρωταγωνιστούν! Από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο, όλες οι ταινίες του Harry Potter θα προβάλλονται στις αίθουσες.

Από τις 25 Απριλίου και κάθε εβδομάδα ακολουθεί μία νέα ταινία της σειράς. Η σειρά ξεκινά με το Harry Potter and the Sorcerer’s Stone (Ο Χάρι Πότερ και η φιλοσοφική λίθος) και συνεχίζεται με τα Harry Potter and the Chamber of Secrets (Ο Χάρι Πότερ και η Κάμαρα με τα Μυστικά), Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (Ο Χάρι Πότερ και ο αιχμάλωτος του Αζκαμπάν), Harry Potter and the Goblet of Fire (Ο Χάρι Πότερ και το κύπελλο της φωτιάς), Harry Potter and the Order of the Phoenix (Ο Χάρι Πότερ και το τάγμα του Φοίνικα), Harry Potter and the Half-Blood Prince (Ο Χάρι Πότερ και ο ημίαιμος πρίγκιπας). Το Epic Movie Nights ολοκληρώνεται με το Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου) και το Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου Μέρος Β).

Οι ταινίες έχουν επανακυκλοφορήσει και έτσι οι θεατές θα απολαύσουν βελτιωμένη ποιότητα εικόνας και ήχου.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές βρίσκονται οι: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Richard Harris, Robbie Coltrane, Fiona Shaw, Harry Melling, Richard Griffiths, Ian Hart, John Hurt, Alan Rickman και Maggie Smith.

Για περισσότερες πληροφορίες, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ