Ο Quentin Tarantino αλλάζει σχέδια – Ακυρώνει την “τελευταία” του ταινία

Ο Quentin Tarantino αλλάζει σχέδια – Ακυρώνει την “τελευταία” του ταινία

Με μια ξαφνική κίνηση, ο διάσημος σκηνοθέτης Quentin Tarantino αποφάσισε να μην πραγματοποιήσει την τελευταία του ταινία, “The Movie Critic”. Το έργο αυτό, που είχε δημιουργήσει αίσθηση λόγω της μοναδικής του ιδέας και της συμμετοχής του Brad Pitt, τελικά δεν θα αποτελέσει το κελίδωμα της εντυπωσιακής κινηματογραφικής καριέρας του Tarantino.

Αρχικά, ο Tarantino είχε ανακοινώσει ότι το “The Movie Critic” θα ήταν η δέκατη και τελευταία ταινία του πριν αποσυρθεί. Η ιστορία θα είχε ως έμπνευση την εργασία που είχε κάνει ως έφηβος, γεμίζοντας περιοδικά πορνό σε αυτόματους πωλητές. Έτσι, θα πρόκειτο για μια ταινία εποχής που θα εξελίσσετο στην Καλιφόρνια του 1977.

Λεπτομερέστερα, το concept του “The Movie Critic” περιελάμβανε έναν χαρακτήρα που παρόλο που δεν ήταν ποτέ διάσημος, έγραφε κριτικές ταινιών για ένα περιοδικό πορνό. Ο Tarantino χαρακτήριζε τον ήρωά του ως “πολύ αγενή” και “πολύ κυνικό”, προκαλώντας συνδυασμούς με διάφορους πραγματικούς κριτικούς κινηματογράφου.

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από το Deadline, ο Tarantino έχει αλλάξει γνώμη. Μια ανώνυμη πηγή από το κύκλο του αποκάλυψε ότι ο Tarantino “απλά αλλάζει γνώμη” σχετικά με την εκτέλεση του “The Movie Critic” και τώρα σκέφτεται ξανά ποια θα είναι η τελική του ταινία.

Παρότι περιμέναμε με ανυπομονησία το “The Movie Critic”, θυμίζουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Tarantino αλλάζει τα σχέδιά του με αυτόν τον τρόπο. Για παράδειγμα, είχε αφήσει στην άκρη για λίγο το “The Hateful Eight” όταν το σενάριό του είχε διαρρεύσει. Ωστόσο, μετά από χρόνια επέστρεψε στην αρχική ιδέα.

Αναμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία να δούμε πώς θα ολοκληρώσει ο Tarantino την εντυπωσιακή του κινηματογραφική πορεία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ