Ο Σκορσέζε ετοιμάζει ταινία για τη ζωή του Φρανκ Σινάτρα με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Ο Σκορσέζε ετοιμάζει ταινία για τη ζωή του Φρανκ Σινάτρα με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, ο διάσημος σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορσέζε ετοιμάζει μια νέα ταινία που αφορά τη ζωή του Φρανκ Σινάτρα, με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο να υποδύεται τον θρυλικό τραγουδιστή και ηθοποιό. Συμπρωταγωνίστρια του Ντι Κάπριο θα είναι η βραβευμένη με Όσκαρ Τζένιφερ Λόρενς, που θα υποδυθεί την Άβα Γκάρντνερ, τη δεύτερη σύζυγο του Σινάτρα.

Αν και αυτή δεν είναι η πρώτη συνεργασία του Σκορσέζε με τον Ντι Κάπριο, αφού έχουν συνεργαστεί ξανά στην ταινία “Don’t Look Up”, αποτελεί την όγδοη φορά που συνεργάζονται οι δύο καλλιτέχνες. Ο ρόλος του Σινάτρα αναμένεται να αποτελέσει μια από τις πιο δύσκολες προκλήσεις στην καριέρα του Ντι Κάπριο, δεδομένου του μύθου που περιβάλλει τον Σινάτρα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Σκορσέζε προσπαθεί να πραγματοποιήσει αυτήν τη βιογραφική ταινία εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά η αρνητική θέση της κόρης του Σινάτρα, Tina Sinatra, έχει ανακοινωθεί ως εμπόδιο. Η παραγωγή της ταινίας αναμένεται να ενδιαφέρει τις μεγαλύτερες εταιρείες κινηματογραφικής παραγωγής, με την Apple Studios και τη Sony Pictures να ξεχωρίζουν ως πιθανοί χορηγοί χρηματοδότησης.

Αναμένεται ότι αυτή η ταινία θα αποτελέσει μια από τις δύο που ο Σκορσέζε προγραμματίζει να γυρίσει μετά την ταινία για τη ζωή του Ιησού, αποτελώντας τη δεύτερη βιογραφική ταινία του μετά από το “Ο Τελευταίος Πειρασμός” του 1988.

Ο Σινάτρα, που είχε παντρευτεί τέσσερις φορές, πέθανε σε ηλικία 82 ετών το 1998.Πριν από την Γκάρντνερ, είχε παντρευτεί την Νάνσι, τη Μία Φάροου και τη Μπάρμπαρα Μαρξ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ