Συγκινητικό reunion των πρωταγωνιστών του Pulp Fiction στην 30ή επέτειο (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκινητικό reunion των πρωταγωνιστών του Pulp Fiction στην 30ή επέτειο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά τη στιγμή που τα φώτα έσβηναν στην αίθουσα, η νοσταλγία κυριάρχησε. Ήταν μια σημαντική στιγμή: η 30ή επέτειος του εμβληματικού Pulp Fiction του Quentin Tarantino. Οι John Travolta, Uma Thurman, Samuel L. Jackson και Harvey Keitel συναντήθηκαν για να τιμήσουν την ταινία που επηρέασε τις καριέρες τους και τον κινηματογράφο, με μια ειδική προβολή στο Chinese Theatre στο Los Angeles.

Ο John Travolta αναφέρθηκε στην επίδραση του Pulp Fiction στη ζωή του, λέγοντας: “Αυτή η ταινία μου άνοιξε νέους ορίζοντες και με οδήγησε σε απίστευτες ευκαιρίες. Ήταν το επόμενο επίπεδο”.

Η Uma Thurman, που υποδύθηκε τη Mia Wallace, είπε: “Το Pulp Fiction άλλαξε τον κινηματογράφο και κάθε σκηνοθέτη που συνάντησα από τότε”.

Ο Samuel L. Jackson, που υποδύθηκε τον Jules Winnfield, δήλωσε: “Αυτός ο ρόλος άλλαξε δραστικά τη ζωή μου και με έκανε να νιώθω σαν τον πιο cool τύπο στον πλανήτη”.

Δυστυχώς, ο Bruce Willis απουσίαζε λόγω υγειονομικών προβλημάτων. Η παρουσία του τιμήθηκε από φίλους και οικογένεια. Η σύζυγός του και η κόρη του ήταν παρόντες, με την κόρη να φορά ένα καπέλο με το όνομα του πατέρα της.

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο από την επετειακή προβολή του Pulp Fiction:

TikTok video στο enews

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ