Παρακράτηση πάνω από δύο κιλών κοκαΐνης από την Αρχή στο Ηράκλειο

Παρακράτηση πάνω από δύο κιλών κοκαΐνης από την Αρχή στο Ηράκλειο

Η Δίωξη Ναρκωτικών Ηρακλείου πραγματοποίησε την παρακράτηση πάνω από δύο κιλών κοκαΐνης, που εντοπίστηκαν κρυμμένα κοντά σε εκκλησία. Επίσης, πραγματοποιήθηκαν εννέα συλλήψεις. Σύμφωνα με πληροφορίες από το cretalive.gr, η μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών βρέθηκε κρυμμένη κοντά στην εκκλησία της Παναγίας, η οποία βρίσκεται ανάμεσα στα χωριά Γωνιές και Κράσι, ενώ εντοπίστηκαν επίσης και 4 κιλά χασίς.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που ανέφερε το τοπικό μέσο ενημέρωσης, το έγκλημα φέρεται να διαπράχθηκε από έναν 40χρονο Ηρακλειώτη, ο οποίος είχε καταφέρει να παραμείνει αφανής για πολύ καιρό και να πραγματοποιεί διακίνηση ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι εκείνος είχε κρύψει τα ναρκωτικά κοντά στην εκκλησία της Παναγίας. Επιπλέον, τα τέσσερα κιλά χασίς φέρονται να μεταφέρθηκαν στο Ηράκλειο με παραγγελία, χρησιμοποιώντας το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά.

Συνολικά, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν εννέα συλλήψεις και κατασχέθηκαν πάνω από δύο κιλά κοκαΐνης και τέσσερα κιλά χασίς.

Ενδέχεται η υπόθεση να χωριστεί σε δύο διαφορετικές δικογραφίες, ανάλογα με τα ευρήματα και τις πληροφορίες που υπάρχουν. Είναι ενδιαφέρον ότι οι αστυνομικοί κατάφεραν να αποκαλύψουν τον 40χρονο Κρητικό, που αποκαλείται και «φάντασμα», μέσω της σύλληψης δύο άλλων ατόμων: μία γυναίκας που εισήλθε στο λιμάνι του Ηρακλείου με μεγάλη ποσότητα χασίς και έναν πελάτη που επιτελούσε αποστολές για λογαριασμό του “αφεντικού”.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ