Η αγωνία της Αλεξίας: «Εύχομαι να γίνω καλά»

Η αγωνία της Αλεξίας: «Εύχομαι να γίνω καλά»

Με τις λέξεις αυτές, η 13χρονη Αλεξία Σαμαρτζή συγκίνησε το κοινό αναφερόμενη στο τραγικό περιστατικό που την βρήκε τραυματισμένη από αδέσποτη σφαίρα στις Θεσπιές το Πάσχα του 2019. Παρά το σοβαρό τραύμα της που της προκάλεσε 95% αναπηρία, η Αλεξία δείχνει αισιοδοξία και αντοχή στη μάχη για τη ζωή. Μαζί με τους γονείς της, εκφράζουν την προσπάθειά τους να την βοηθήσουν να επανέλθει στην κανονικότητα.

Η μικρή κοπέλα έχει υποβληθεί σε διάφορες επεμβάσεις με υψηλό κόστος, που καλύφθηκαν από δωρεές. Η οικογένειά της εκφράζει την απογοήτευσή της από την αδικία του δικαστικού συστήματος, ενώ ο πατέρας της εξηγεί τις αντιδράσεις της οικογένειας στον αφέντη του εγκλήματος και την έλλειψη αποδοχής της ποινικής διαπραγμάτευσης που προτάθηκε.

Η ιστορία της Αλεξίας αναδεικνύει τη δύναμη της ελπίδας και τη σημασία της ανθρωπιάς σε μια δύσκολη κατάσταση, κερδίζοντας την υποστήριξη και την εκτίμηση της κοινότητας. Ο αγώνας της Αλεξίας για επιβίωση και ανάρρωση είναι ένα παράδειγμα ανθρωπισμού και αγάπης που αξίζει να αναδείξουμε και να υποστηρίξουμε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ