Ζευγάρι ζει σε σκάφος στην Ελλάδα: Η απίθανη ιστορία Βρετανών

Ζευγάρι ζει σε σκάφος στην Ελλάδα: Η απίθανη ιστορία Βρετανών

Ένα ζευγάρι αποφάσισε να αφήσει πίσω του την συνηθισμένη ζωή στο Ηνωμένο Βασίλειο και να ξεκινήσει μια περιπέτεια ζώντας σε ένα σκάφος στην Ελλάδα. Ο Ross και η Laura Colledge, με τα δύο τους παιδιά, αποφάσισαν να αλλάξουν τρόπο ζωής, αναζητώντας περισσότερη ευχαρίστηση και περιπέτεια.

Ο Ross δούλευε ασταμάτητα και η οικογένεια ένιωθε ότι ήταν απομονωμένη. Όπως εξήγησε η Laura, “χάναμε τόσα πολλά πράγματα καθημερινά και αποφασίσαμε ότι είναι καιρός να αλλάξουμε κατεύθυνση.” Με έναν γιο με ΔΕΠΥ και αυτιστικό, που έχει ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, η οικογένεια ήθελε να του προσφέρει μια ζωή που θα είναι τόσο αξιομνημόνευτη όσο και εκπαιδευτική.

Η οικογένεια Colledge ξεκίνησε το ταξίδι της από τη Μύκονο

Ξεκινώντας από τη Μύκονο, η οικογένεια Colledge περιηγήθηκε στα νησιά του Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα πριν εγκατασταθεί στο Ιόνιο. “Ανέκαθεν λατρεύαμε τη θάλασσα και αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε αυτό το όνειρο μας,” εξομολογήθηκε η Laura.

Ζώντας στη θάλασσα επί πέντε χρόνια, οι Colledges είναι ευχαριστημένοι παρά τις καθημερινές προκλήσεις. “Η ζωή στη θάλασσα είναι πολύ μεταβαλλόμενη και πρέπει να είσαι ευέλικτος,” ανέφερε η Laura.

Τα παιδιά τους, ο Noa και ο Joss, εκπαιδεύονται είτε στο σκάφος είτε διαδικτυακά, ενώ σχεδιάζουν να αγοράσουν ένα μεγαλύτερο σκάφος στο μέλλον. “Η οικογένειά μας είναι πιο ενωμένη από ποτέ,” τόνισε η Laura. “Νιώθουμε εναρμονισμένοι με τη φύση και δεν υπάρχει τίποτα πιο επαρκές.”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ