Προπονητής Καϊράτ: Οι δυνατοί αντίπαλοι ενισχύουν την ομάδα μας

Προπονητής Καϊράτ: Οι δυνατοί αντίπαλοι ενισχύουν την ομάδα μας

Ο Ραφαέλ Ουραζμπαχτίν έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά για τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό και δήλωσε έτοιμος μαζί με την ομάδα του. Ο προπονητής της Καϊράτ ξέρει καλά τι παίζει η ελληνική ομάδα αφού είδε αρκετά παιχνίδια τους. Κάθε ματς στη διοργάνωση είναι δοκιμασία γι’ αυτούς, είπε, και έδωσε το έναυσμα με μια φράση που δείχνει αποφασιστικότητα.

Η δύναμη του Ολυμπιακού και η ανταπόκριση της Καϊράτ

«Όσο πιο δυνατός αντίπαλος, τόσο το καλύτερο για εμάς».

Μίλησε για τους αντιπάλους με σεβασμό και είπε ότι τα έχουν μελετήσει καλά. «Γνωρίζουμε πολύ καλά τη δύναμη των αντιπάλων μας. Τους έχουμε μελετήσει καλά και έχουμε παρακολουθήσει πολλά παιχνίδια. Τα αποτελέσματά τους μιλούν από μόνα τους. Έχουν καλούς νεαρούς παίκτες. Αλλά είμαστε πρόθυμοι να αγωνιστούμε . Όσο πιο δυνατός είναι ο αντίπαλος, τόσο το καλύτερο για εμάς. Αυτή είναι μια δοκιμασία για εμάς. Ελπίζουμε να παίξουμε καλά και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Βασιζόμαστε στην υποστήριξη των φιλάθλων μας. Είμαστε χαρούμενοι που παίζουμε στο Καζακστάν», πρόσθεσε ο Ουραζμπαχτίν.

Όταν ρωτήθηκε για την παρατήρηση του Μεντιλίμπαρ ότι δεν πρόλαβε να τους αναλύσει όσο θα ήθελε, ο Καζάκος έμεινε ψύχραιμος. «Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται αυτή τη στιγμή σε όλες τις διοργανώσεις. Πριν από δύο ημέρες, έπαιξε έναν αγώνα πρωταθλήματος. Δεν θεωρώ ασέβεια το γεγονός ότι μπορεί να μην μας μελέτησαν τόσο διεξοδικά», είπε απλά.

Προετοιμασία και αλλαγές στην ενδεκάδα

Ο Αλεξάντρ Μαρτινόβιτς γύρισε υγιής μετά τον τραυματισμό του και μπήκε κανονικά στις προπονήσεις. Η ομάδα ξεκουράστηκε όπως έπρεπε και έφτασε στην Αστάνα πέντε μέρες νωρίτερα για να προσαρμοστεί στο τεχνητό γκαζόν. Έκαναν προπονήσεις σχεδόν μια βδομάδα εκεί, χωρίς προβλήματα από τους παίκτες.

«Ο Αλεξάντρ Μαρτινόβιτς έχει αναρρώσει από τον τραυματισμό του και έχει επιστρέψει στη δράση. Η προετοιμασία για τον αγώνα προχώρησε όπως είχε προγραμματιστεί. Είχαμε επίσης χρόνο να ξεκουραστούμε. Για να συνηθίσουμε το τεχνητό χλοοτάπητα, φτάσαμε στην Αστάνα πέντε ημέρες πριν από τον αγώνα και κάναμε προπονήσεις εδώ. Καταφέραμε να προπονηθούμε για σχεδόν μια εβδομάδα. Δεν υπάρχουν παράπονα για τα παιδιά. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα αύριο, αφού ο αγώνας διεξάγεται στο Καζακστάν. Η ομάδα βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι. Το μόνο που χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή είναι συνέπεια».

Για την απουσία του Σατπάγιεφ, ο μεγάλος σταρ της Καϊράτ, μίλησε για μικρές αλλαγές στην ενδεκάδα. Θα το δουν αύριο στο γήπεδο, πού θα βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά. Η ομάδα χτίζει ρυθμό βήμα βήμα σε αυτή την πρώτη ευρωπαϊκή εμπειρία της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ