Ο Μάθιου Πέρι πέθανε: Σοκ στο Χόλιγουντ, νεκρός ο Τσάντλερ Μπινγκ από τα “Φιλαράκια”

Ο Μάθιου Πέρι πέθανε: Σοκ στο Χόλιγουντ, νεκρός ο Τσάντλερ Μπινγκ από τα “Φιλαράκια”

Ο γνωστός ηθοποιός Matthew Perry, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός ως Chandler Bing στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά “Φιλαράκια”, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Καλιφόρνια. Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, φαίνεται ότι πνίγηκε μέσα σε μια μπανιέρα μετά από καρδιακή ανακοπή. Ο πρώτος που ανέφερε τον θάνατό του ήταν το ιστότοπο TMZ. Ο Matthew Perry ήταν 54 ετών και είχε πάλεψει για πολλά χρόνια με εξαρτήσεις από αναλγητικά και αλκοόλ.

Δεν υπήρχαν ουσίες στο σπίτι του ηθοποιού

Οι αστυνομικές αρχές δεν εντόπισαν καμία ουσία στο σπίτι του Matthew Perry, σύμφωνα με το TMZ.

Ο ίδιος ο ηθοποιός είχε παραδεχτεί κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής εμφάνισής του ότι αντιμετώπιζε μεγάλη άγχος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς. Εκτός από τη συμμετοχή του στα “Φιλαράκια”, ο Matthew Perry είχε πρωταγωνιστήσει και παίξει δευτερεύοντες ρόλους σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες.

Η τελευταία ανάρτηση του Matthew Perry

Η τελευταία ανάρτηση του ηθοποιού στο Instagram ήταν μια φωτογραφία του ίδιου στο τζακούζι του.

Οι γονείς του, Susan και John Bennett, έφτασαν στο σπίτι του ηθοποιού συντετριμμένοι, σύμφωνα με τη New York Post. Μερικές μέρες πριν τον θάνατό του, ο Matthew Perry είχε ανεβάσει στο Instagram μια φωτογραφία με τον πατέρα του, στην οποία κρατούσαν ένα ποτό. Ο ηθοποιός επίσης αγωνιζόταν εδώ και χρόνια με την εξάρτησή του από ναρκωτικά και αλκοόλ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ