Γιαγιά Ισραήλ: «Αφού τη σκότωσαν, ανέβασαν φωτογραφίες στον λογαριασμό μου»

Γιαγιά Ισραήλ: «Αφού τη σκότωσαν, ανέβασαν φωτογραφίες στον λογαριασμό μου»

Μια νεαρή γυναίκα από το Ισραήλ μοιράζεται την τραγική εμπειρία της, καθώς είδε την γιαγιά της δολοφονημένη στο σπίτι της σε βίντεο που ανέβηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Η κατάσταση ήταν ανυπόφορη, με το πάτωμα να είναι γεμάτο αίματα και τη γιαγιά να κείτεται νεκρή. Η επίθεση αυτή πραγματοποιήθηκε από τους τρομοκράτες της Χαμάς, στο πλαίσιο μιας αιφνίδιας επίθεσης που έχει ήδη συναρπάσει τον κόσμο. Το περιστατικό αυτό είναι μόνο ένα από τα εκατοντάδες θύματα που έχει προκαλέσει αυτή η επίθεση.

Η γιαγιά της Μορ Μπαϊντέρ σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της επίθεσης που σημειώθηκε σε ένα χωριό στη νότια Ισραήλ. Ταυτόχρονα, άλλοι άνθρωποι υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς και πολλοί πέθαναν. Αρκετά από αυτά τα γεγονότα καταγράφηκαν σε βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Μορ Μπαϊντέρ περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο έμαθε τον θάνατο της γιαγιάς της. Όταν είδε το βίντεο, το μόνο που είδε ήταν το πάτωμα να είναι καλυμμένο με αίμα και τη γιαγιά της να κείτεται νεκρή. Ο τρομοκράτης που πραγματοποίησε την επίθεση τράβηξε το βίντεο και το ανέβασε στο προφίλ της στο Facebook.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ