Σύλληψη 36χρονου με νανισμό σε υπόθεση κύκλωματος μαστροπείας στην Αθήνα

Σύλληψη 36χρονου με νανισμό σε υπόθεση κύκλωματος μαστροπείας στην Αθήνα

Ένας 36χρονος άνδρας με νανισμό, γνωστός από τη συμμετοχή του σε γνωστές τηλεοπτικές εκπομπές, συνελήφθη σε υπόθεση κύκλωματος με ανήλικα άτομα. Σύμφωνα με τον κατηγορητήριο, τον καταγγέλουν πως μετέφερε κορίτσια για λογαριασμό του κύκλωματος, αλλά η ενοχή του πρόκειται να κριθεί από τη Δικαιοσύνη. Μιλώντας στον Alpha, ο πατέρας του υποστηρίζει ότι δεν φέρει ευθύνη ο 36χρονος που πάσχει από νανισμό και δεν έχει καμία σχέση με τα κατηγορούμενα περιστατικά.

Ο άνδρας έχει μιλήσει ανοιχτά για την κακή μεταχείριση που έχει υποστεί λόγω του νανισμού του, καθώς επίσης και για την πρόσφατη επέμβαση που έκανε που του επέτρεψε να έχει μεγαλύτερη κινητικότητα. Εργάζεται σε νυχτερινά μαγαζιά, όπου τον ντύνουν με στολές, σύμφωνα με τον πατέρα του, ο οποίος πιστεύει ότι το παιδί του έχει παρεξηγηθεί στην υπόθεση. Άλλα δύο άτομα συνελήφθησαν επίσης, αυξάνοντας τον αριθμό των υπόπτων σε έξι μέλη του κύκλωματος.

Η υπόθεση ξετείνεται από περιγραφή της μεγαλύτερης αδελφής μιας από τις ανήλικες θυμάτων που εκμεταλλεύονταν το κύκλωμα. Αναφέρεται ότι μια 25χρονη εξυπηρετούσε τουλάχιστον επτά ανήλικα κορίτσια σε ερωτικές συναντήσεις για αντάλλαγμα χρημάτων, ενώ η αδελφή της πρόσθεσε πως κάποιοι “πελάτες” παρείχαν ναρκωτικές ουσίες ως αμοιβή για τις υπηρεσίες των κοριτσιών, ηλικίας 15-17 ετών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ