Αποκάλυψη Κύκλωμα Μαστροπείας στην Αθήνα μέσω Instagram: Η Φρίκη που Αποκαλύφθηκε

Αποκάλυψη Κύκλωμα Μαστροπείας στην Αθήνα μέσω Instagram: Η Φρίκη που Αποκαλύφθηκε

Τονίζοντας τον έλεγχο των μηνυμάτων της αδελφής της στο Instagram, αποκαλύφθηκε η δράση κύκλωματος μαστροπείας ανηλίκων με αρχηγό μια 25χρονη. Οι αρχές συνέλαβαν την αρχηγό και πέντε άλλα άτομα για το έγκλημα της εμπορίας ανθρώπων. Αργότερα, συνελήφθησαν και άλλα δύο άτομα εμπλεκόμενα στην υπόθεση. Η υπόθεση αρχικά απασχόλησε τις αρχές τον Οκτώβριο του 2023, με αφορμή τις καταγγελίες μιας αδελφής ανήλικης θύματος του κυκλώματος.

Αποκάλυψη του Κυκλώματος

Η υπόθεση ξεκίνησε με τις καταγγελίες της αδελφής της ανήλικης που έπεσε θύμα του κυκλώματος, ενώ η 25χρονη φέρεται να οδήγησε την αδελφή της και άλλες ανήλικες στην πορνεία. Εξετάσεις από τις αρχές αποκάλυψαν την εμπλοκή του 25χρονου και άλλων στην υπόθεση. Η αδελφή της ανήλικης παρέδωσε στιγμιότυπα οθόνης από τις επίμαχες συναντήσεις, ενώ ανέφερε πως η 25χρονη είχε εξωθήσει την αδελφή της και άλλες ανήλικες στην πορνεία.

Δήλωση Υποδιευθύντριας Αστυνομίας

Η Υποδιευθύντρια Προστασίας Ανηλίκων επιβεβαίωσε πως υπάρχουν κοινά θύματα στις δύο υποθέσεις και ανέφερε ότι έχουν ταυτοποιηθεί επτά θύματα και δέκα κατηγορούμενοι. Έξι εκ των κατηγορούμενων έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής, ενώ τέσσερις παραμένουν υπό έρευνα. Δεν έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για τους “πελάτες” μέχρι στιγμής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ