Άρης: Επισήμως στο προπονητικό επιτελείο Καστρίτης, Σιγάλας, Καραποστόλου, Χασανίδης για τη νέα σεζόν

Άρης: Επισήμως στο προπονητικό επιτελείο Καστρίτης, Σιγάλας, Καραποστόλου, Χασανίδης για τη νέα σεζόν

Ο Άρης ανακοίνωσε ότι το προπονητικό επιτελείο της ομάδας, υπό τον Γιάννη Καστρίτη, θα παραμείνει αναλλοίωτο για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι Γιώργος Σιγάλας, Σωτήρης Καραποστόλου και Χρήστος Χασανίδης συνεχίζουν επίσημα στο staff του Άρη.

Στην ανακοίνωσή του, ο Άρης αναφέρει: “Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Γιώργο Σιγάλα, Σωτήρη Καραποστόλου και Χρήστο Χασανίδη για την αγωνιστική περίοδο 2023-24. Οι τρεις προπονητές θα παραμείνουν στο πλευρό του Γιάννη Καστρίτη και θα συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα και τη νέα σεζόν.”

Ο Γιώργος Σιγάλας έχει παίξει ως ποδοσφαιριστής στον Άρη για δύο περιόδους, από το 1998-2000 και το 2005-2007, συμβάλλοντας στην πρόκριση της ομάδας στον τελικό του ULEB Cup το 2006 και στην επιστροφή της στην Ευρωλίγκα την ίδια χρονιά.

Ο Σωτήρης Καραποστόλου έχει επίσης προηγούμενη σχέση με τον Άρη ως ποδοσφαιριστής, φορώντας την φανέλα της ομάδας σε δύο διαφορετικές περιόδους, το 2004-2005 και το 2012-2013.

Ο Χρήστος Χασανίδης, μετά από την επιτυχημένη παρουσία του στις υποδομές της Λάρισας, ανέλαβε χρέη αναπληρωτή προπονητή στην ΑΕΛ και στη συνέχεια έγινε προπονητής στον ΑΠΟΕΛ και τον Τρίτωνα. Από το καλοκαίρι του 2022, ασκεί τα καθήκοντα αναπληρωτικού προπονητή στον Άρη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ