Αναβαθμίσεις στην BMW Σειρά 3 – Όλες οι Αλλαγές

Αναβαθμίσεις στην BMW Σειρά 3 – Όλες οι Αλλαγές

Η BMW ανακοίνωσε την ενημερωμένη Σειρά 3, ανανεώνοντας τον σχεδιασμό και τις τεχνικές λεπτομέρειες της, ενώ προχώρησε σε αλλαγές στα μηχανικά της κομμάτια.

Εδώ και σχεδόν μισό αιώνα, η BMW Σειρά 3 αποτελεί τον πυρήνα της γερμανικής μάρκας. Εκπροσωπώντας την απόλυτη συνύπαρξη της σπορ οδήγησης στην premium μεσαία κατηγορία, η σειρά έχει συμβάλλει σημαντικά στην προώθηση των καινοτομιών στους τομείς του σχεδιασμού, της δυναμικής συμπεριφοράς και της τεχνολογίας, καθώς έχει φτάσει στην έβδομη γενιά των μοντέλων της.

Στη νέα αναβαθμισμένη γενιά, η Σειρά 3 λαμβάνει μια νέα μπαταρία για το plug-in μοντέλο BMW 330e, που διαθέτει μεγαλύτερη χωρητικότητα 19,5 kWh, προσφέροντας αυξημένη ηλεκτρική αυτονομία έως και 101 χλμ και εξυπηρετεί πιο γρήγορη φόρτιση με υποστήριξη φόρτισης έως 11 kw/h.

Συνεχίζονται οι επιλογές για κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, με περιορισμένες υβριδικές εκδόσεις, με ιπποδύναμη από 150 μέχρι 374 ίππους.

Επιπλέον, οι τεχνικοί της BMW έχουν εφαρμόσει αλλαγές στο πλαίσιο του αυτοκινήτου, προκειμένου να βελτιωθεί η άνεση του, ενώ η “τρία” διατηρεί τα δυναμικά χαρακτηριστικά του προηγούμενου μοντέλου.

Οι αλλαγές περιλαμβάνουν την λειτουργία «Comfort» της κατεύθυνσης, προκειμένου να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στην καθημερινή οδήγηση. Επιλέξιμη είναι και η ανάρτηση M Sport ως μέρος του πακέτου M Sport.

Σχετικά με την τεχνολογική εξέλιξη, το BMW Operating System 8.5 παρέχει διαισθητικό και άνετο χειρισμό, σε συνδυασμό με το αναβαθμισμένο BMW iDrive με QuickSelect, ενισχύοντας τις δυνατότητες πλοήγησης, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας Augmented View.

Οι νέες τεχνολογικές προσθήκες συνοδεύονται από νέα εξωτερικά χρώματα, διαφορετικά σχέδια ζαντών, νέο σχεδιασμό του τιμονιού και του πίνακα οργάνων στο εσωτερικό, αλλαγές στο σύστημα φωτισμού και νέες επιλογές επένδυσης για τα καθίσματα.

Η νέα BMW Σειρά 3 Sedan και η νέα BMW Σειρά 3 Touring αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις παγκόσμιες αγορές, με έναρξη παραγωγής τον Ιούλιο του 2024, και τα δύο μοντέλα θα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο του BMW Group στο Μόναχο. Η BMW Σειρά 3 Sedan θα παράγεται επίσης στο εργοστάσιο του BMW Group στο San Luis Potosí στο Μεξικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ