Η Isuzu παρουσιάζει πρωτότυπο αγωνιστικό pick-up για extreme off-road

Η Isuzu παρουσιάζει πρωτότυπο αγωνιστικό pick-up για extreme off-road

Η Isuzu πήρε ένα D-Max και το έκανε πλήρως αγωνιστικό όχημα. Το Challenge βγαίνει σαν φορτηγάκι με καρότσα, αλλά γεμάτο αλλαγές για να τρέχει σε πίστες. Βασίζεται στο Spacecab pick-up που πουλάει στην Ταϊλάνδη, και τώρα ετοιμάζεται για αγώνες εκεί.

Από μακριά δείχνει σκέτο rally αυτοκίνητο, με το αμάξι φαρδύ και σχήμα που τραβάει τα βλέμματα χάρη στο kit της Tera Engineering. Βάζει αεροτομές, φουσκωτά φτερά, spoilers, μαρσπιέ και διαχύτη πίσω. Όλα αυτά το κάνουν να μοιάζει έτοιμο για δράση.

isuzu challenge d-max b

Προετοιμασία για το Challenge Thailand 2026

Το D-Max Challenge δέχτηκε αλλαγές ώστε να μπει στον Isuzu Challenge Thailand 2026. Ο αγώνας ξεκινά στις αρχές Ιουνίου στο Chang International Circuit του Buriram, με συνολικά επτά γύρους. Η Ταϊλάνδη έχει δυναμική σκηνή off-road, και αυτό το μοντέλο ταιριάζει εκεί.

Κινητήρας και μηχανικά μέρη

Κρατάει τον 4κύλινδρο πετρελαιοκινητήρα 2,2 λίτρων, αλλά τώρα βγάζει 285 ίππους αντί για τους 163 της σειράς, και ροπή 480 Nm. Συνδέεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, μαζί με συμπλέκτη BK Racing και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης για να στέλνει δύναμη στους τροχούς. Δεν μένει εκεί· η ανάρτηση Penske 2 και τα φρένα Neotech EVO-R με δίσκους 14,2 ιντσών και 6πίστονες δαγκάνες εμπρός (4 πίσω) το κάνουν πιο σταθερό.

isuzu challenge d-max c

Οι ζάντες είναι 18άρες σφυρήλατες αλουμινίου, ντυμένες με ελαστικά Toyo Proxes Sport 2 σε μέγεθος 275/40 R18. Στο εσωτερικό μπαίνει κλωβός ασφαλείας FIA, μπάκετ καθίσματα, ζώνες, δίχτυ στα παράθυρα και σύστημα πυρόσβεσης. Έχει και τηλεμετρία για να βλέπεις δεδομένα live από την πίστα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ