«The New Look»: Αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ της σειράς για τον Κριστιάν Ντιόρ

«The New Look»: Αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ της σειράς για τον Κριστιάν Ντιόρ

Ο Μπεν Μέντελσον υποδύεται τον Κριστιάν Ντιόρ, η Ζιλιέτ Μπινός την Κοκό Σανέλ

Η Apple TV+ αποκάλυψε το πρώτο τρέιλερ για το «The New Look», τη σειρά στην οποία ο Μπεν Μέντελσον υποδύεται τον Κριστιάν Ντιόρ και η Ζιλιέτ Μπινός την Κοκό Σανέλ. Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, η σειρά του Τοντ Κέσλερ «ακολουθεί» τον Κριστιάν Ντιόρ και άλλους σχεδιαστές, στο λανσάρισμα της σύγχρονης μόδας, εν μέσω του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και της ναζιστικής κατοχής στο Παρίσι.

Τα τρία πρώτα επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα στις 14 Φεβρουαρίου. Θα ακολουθεί ένα επεισόδιο κάθε Τετάρτη, έως τις 3 Απριλίου. Το «The New Look» αφορά μια κομβική στιγμή του 20ου αιώνα, όταν ο Κριστιάν Ντιόρ αναδείχθηκε στο προσκήνιο «με το πρωτοποριακό, εμβληματικό αποτύπωμά του
στην ομορφιά και την επιρροή», απειλώντας την αυτοκρατορία της Κοκό Σανέλ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα η σειρά αποτυπώνει την ιστορία αντιπάλων του Κριστιάν Ντιόρ, πέρα από την Κοκό Σανέλ, μεταξύ των οποίων ο Πιερ Μπαλμέν και Κριστόμπαλ Μπαλενθιάγα, ενώ παρέχει μια «εντυπωσιακή ματιά στο ατελιέ, τα σχέδια και τα ρούχα» που δημιούργησε ο εμβληματικός σχεδιαστής.
Πέρα από τον Μπεν Μέντελσον και τη Ζιλιέτ Μπινός, στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Γκλεν Κλόουζ, Τζον Μάλκοβιτς, Μέισι Γουίλιαμς και Έμιλι Μόρτιμερ μεταξύ άλλων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ