Σακίρα: Σχέση με τον Λουσιέν Λαβίσκουντ!

Σακίρα: Σχέση με τον Λουσιέν Λαβίσκουντ!

Η Σακίρα και ο Λουσιέν Λαβίσκουντ ερωτεύτηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του νέου βίντεοκλίπ της τραγουδίστριας.

Η Σακίρα, μετά το χωρισμό της με τον Ζεράρ Πικέ, φαίνεται να κάνει τα επόμενα βήματα στην προσωπική της ζωή. Σύμφωνα με ξένες πηγές, η Κολομβιανή τραγουδίστρια και ο Βρετανός ηθοποιός Λουσιέν Λαβίσκουντ είναι πλέον ζευγάρι. Οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το νέο της τραγούδι με τη Cardi B, με τίτλο “Punteria”. Ωστόσο, κάποιες αναφορές υποστηρίζουν πως φίλοι της εκφράζουν ανησυχία ότι ο Λαβίσκουντ ενδέχεται να εκμεταλλεύεται τη Σακίρα για τη δική του προβολή.

Ποιος είναι ο Λουσιέν Λαβίσκουντ

Ο Λουσιέν Λαβίσκουντ υποδύεται τον ερωτικό σύντροφο της Σακίρα στο βίντεοκλίπ και η χημεία τους φαίνεται να ξεπερνά το εργασιακό πλαίσιο. Ο Βρετανός ηθοποιός είναι γνωστός από τη συμμετοχή του στο “Emily in Paris” ως Άλφι και σε πολλές άλλες παραγωγές. Στη συνέχεια των γυρισμάτων, η Σακίρα και ο Λαβίσκουντ είδαν πως εκτός του εργασιακού πλαισίου μοιράζονταν και στιγμές στη Νέα Υόρκη, με τους φακούς των παπαράτσι να τους απαθανατίζουν σε κοινές έξοδους σε εστιατόρια της πόλης.

Στη Σάουνα με τη Σακίρα

Οι αναφορές και οι φωτογραφίες με τους δύο καλλιτέχνες έχουν πυροδοτήσει φήμες για πιθανό ρομαντικό δεσμό. Η εργασία τους στο βίντεοκλίπ έχει δημιουργήσει συγκίνηση, με στιγμές αισθησιακής κοινής παρουσίας που έχουν καταγραφεί ακόμη και σε φωτογραφίες. Είναι προφανές πως η σχέση τους έχει ξεπεράσει τα επαγγελματικά πλαίσια και βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των θαυμαστών τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ