Νέο βίντεοκλίπ “Illusion” από την Dua Lipa

Νέο βίντεοκλίπ “Illusion” από την Dua Lipa

Το νέο single της Dua Lipa ονομάζεται “Illusion”. Αυτό είναι το δεύτερο single μετά το “Training Season” από το τρίτο άλμπουμ της Dua Lipa, το οποίο ονομάζεται “Radical Optimism”. Το βίντεο γυρίστηκε στη Βαρκελώνη της Ισπανίας και παρουσιάζει την τραγουδίστρια να χορεύει τόσο στην πισίνα, όσο και έξω από αυτήν.

Το τραγούδι προέρχεται από το επερχόμενο άλμπουμ “Radical Optimism” της Lipa και αναφέρεται στην αναγνώριση ενός προβληματικού εραστή. Η Lipa συνεργάστηκε για πρώτη φορά στη σύνθεση του τραγουδιού με τους Caroline Ailin, Danny Harle, Tobias Jesso Jr. και Kevin Parker (επίσης γνωστούς ως Tame Impala), οι οποίοι τη βοήθησαν να διαμορφώσει τον νέο της ήχο. Η Lipa δήλωσε ότι η δημιουργία του τραγουδιού “έδωσε νέα ώθηση στον δίσκο”. “Illusion” είναι, όπως αναφέρει, το να γνωρίζεις τι συμβαίνει, αλλά να παραμένεις για χάρη της διασκέδασης.

Το άλμπουμ “Radical Optimism” αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Μαΐου και αποτελεί το τρίτο στούντιο άλμπουμ της καλλιτέχνιδας. Η Lipa έχει δηλώσει ότι θα αποχαιρετήσει τον neo-disco ήχο και θα υιοθετήσει μια πιο σύγχρονη pop αισθητική. Η καλλιτέχνιδα δήλωσε στο Billboard τον Μάρτιο ότι νιώθει “ριζικά αισιόδοξη” για την επερχόμενη κυκλοφορία του άλμπουμ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ