Κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης εναντίον του P. Diddy: Ράπερ αντιμέτωπος με πληθώρα καταγγελιών

Κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης εναντίον του P. Diddy: Ράπερ αντιμέτωπος με πληθώρα καταγγελιών

Ο P. Diddy αντιμετωπίζει κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης, με αναφορές ότι διέφυγε από τις ΗΠΑ χρησιμοποιώντας το ιδιωτικό τζετ του.

   

     
     

Έφοδος έγινε στο σπίτι του ράπερ και ιδιοκτήτη επιχείρησης P. Diddy σε έρευνα για πιθανή σεξουαλική εκμετάλλευση, καθώς κατατέθηκαν πολλές καταγγελίες περί σεξουαλικών παραβάσεων σε βάρος του τον προηγούμενο χρόνο. Η αστυνομική επιχείρηση ξεκίνησε το προηγούμενο πρωί στην περιοχή Holmby Hills του Λος Άντζελες, με σκοπό να κατασχεθούν τηλέφωνα και υπολογιστές. Ο P. Diddy διέμενε στη δυτική ακτή για πολλά χρόνια, αν και συνέβαλε στις διαμάχες μεταξύ της ανατολικής και της δυτικής ακτής των ΗΠΑ στον χώρο του χιπ χοπ. Πρόσφατα, ξεκίνησε μια ειδική οικονομική έρευνα στο δεύτερο σπίτι του Diddy στο Μαϊάμι, το οποίο ήταν ένα από τα ακίνητα που είχε αγοράσει με την εταιρική του επωνυμία, το “Bad Boy Entertainment”, και υπήρχε ως κατοικία για μία από τις κόρες του. Ανάμεσα στους συλληφθέντες συμπεριλαμβάνονται και οι δύο γιοί του.

   

Υπάρχουν αναφορές που αναφέρουν ότι ο P. Diddy διέφυγε από τις ΗΠΑ με το προσωπικό του αεροσκάφος και προσγείωθηκε στο νησί Αντίγκουα της Καραϊβικής στις 25 Μαρτίου. Καινούργιες καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις εκφράστηκαν εναντίον του διάσημου ράπερ και επιχειρηματία, με ισχυρισμούς που υποστηρίζουν πως είχε σεξουαλικά επιθέττικη σχέση με την τραγουδίστρια R&B Casandra Ventura. Πρώην σύντροφοι και συνεργάτες του έχουν επίσης κατηγορήσει τον για σεξουαλική κακοποίηση. Η πιο πρόσφατη καταγγελία προήλθε από έναν ανδρικό μουσικό παραγωγό, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Diddy τον υποχρέωσε να εκτελέσει σεξουαλικές πράξεις με ιερόδουλες. Ο Diddy αρνείται τις περισσότερες από τις κατηγορίες, δηλώνοντας ότι διαθέτει αποδεικτικά στοιχεία που αποδεικνύουν τη ψευδαιμονία των κατηγοριών, ενώ η έρευνα για τυχόν παράνομη σεξουαλική διακίνηση βρίσκεται υπό εξέλιξη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ