Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κόζαρη: Βάφτισαν την κόρη τους

Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κόζαρη: Βάφτισαν την κόρη τους

Το 2023 είναι μια χρονιά που θα θυμούνται για πάντα ο Πάνος Μουζουράκης με την σύζυγό του, Μαριλού Κόζαρη, καθώς οι δυο τους παντρεύτηκαν και υποδέχτηκαν στον κόσμο την κόρη τους. 

Το βράδυ της Τρίτης (23/04) ο Πάνος Μουζουράκης παρουσίασε το νέο του δίσκο με τίτλο “Μεγαλώνω” και την ώρα των δηλώσεων αποκάλυψε πως η βάφτιση της κόρης τους έχει γίνει ήδη.

“Είμαι 45 αλλά δε νιώθω 35, γιατί στα 35 ένιωθα χειρότερα απ’ ότι νιώθω τώρα… Την κρίση ηλικίας νομίζω την παθαίνεις στα 50, αλλά μπορεί να μου πέρασε ανεπαίσθητα, γιατί άλλοι στην κρίση ηλικίας θα πάρουν τη Ferrari, θα πάρουν διαζύγιο και μια ξανθιά από τις Βόρειες χώρες να ταξιδέψει τον κόσμο. Εγώ παντρεύτηκα…. Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία και νιώθω πάρα πολύ όμορφα” είπε αρχικά ο Πάνος Μουζουράκης.

Στη συνέχεια και μετά από σχετική ερώτηση, ο τραγουδιστής αποκάλυψε: “Τη βάφτιση την κάναμε κιόλας”.

Θυμίζουμε πως ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη παντρεύτηκαν στις 27 Μαΐου 2023 στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα, ενώ η κόρη τους ήρθε στον κόσμο το πρωί της Πέμπτης 14 Σεπτεμβρίου 2023.

Τα ονόματα που πήρε η κόρη του ζευγαριού προκύπτουν από τον πατέρα του Πάνου Μουζουράκη, Ευάγγελο Μουζουράκη, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή, αλλά ο ίδιος του είχε τεράστια αδυναμία, ενώ το δεύτερο είναι της μητέρας του, την οποία λένε Ελένη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ