Περιουσία του Μάικλ Τζάκσον: Η τεράστια αγορά της μητέρα του στον θάνατό του

Περιουσία του Μάικλ Τζάκσον: Η τεράστια αγορά της μητέρα του στον θάνατό του

Τεράστιο ποσό για τη μητέρα του Μάικλ Τζάκσον

Σύμφωνα με πληροφορίες από τους διαχειριστές της περιουσίας του αείμνηστου Μάικλ Τζάκσον, η μητέρα του, Κάθριν, έχει λάβει πάνω από 55 εκατομμύρια δολάρια μετά τον θάνατό του το 2009. Αυτή η αποκάλυψη έγινε μετά την αίτηση του 22χρονου γιου του αδικοχαμένου τραγουδιστή, Μπίγκι, να εμποδίσει την 93χρονη Κάθριν από τη χρήση των χρημάτων της περιουσίας για μια αβέβαιη νομική διαμάχη, που φέρεται να είναι η πρόσφατη συμφωνία με τη Sony για τον μουσικό κατάλογο του Τζάκσον, αξίας 600 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ωστόσο, οι διαχειριστές της κληρονομιάς ισχυρίζονται ότι η Κάθριν έχει ήδη πλούσια χρηματικά κεφάλαια για να καλύψει τα δικαστικά έξοδά της, με ποσό πάνω από 33 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά, μέσω μηνιαίου επιδόματος 160.000 δολαρίων. Επίσης, όπως αναφέρεται σε έγγραφα που είδε το TMZ, η περιουσία έχει δαπανήσει επιπλέον πάνω από 15 εκατομμύρια δολάρια για την αναβάθμιση του σπιτιού της και για άλλες προνομιακές υπηρεσίες, όπως ιδιωτικό κηπουρό, σεφ και ασφάλεια.

jackson

Πηγή των νομικών δαπανών

Οι νομικές δαπάνες της Κάθριν πηγάζουν από την νομική διαμάχη για την άγνωστη συμφωνία των διαχειριστών της περιουσίας. Ο Μπίγκι, επίσημα γνωστός ως Μπλάνκετ, υποστήριξε σε νομικά έγγραφα ότι η Κάθριν πρέπει να είναι αυτή που θα πληρώσει τους νομικούς της λογαριασμούς. Αναφέρθηκε ότι θα ήταν άδικο ο ίδιος με τα αδέλφια του, ως κληρονόμοι της περιουσίας, να επιβαρυνθούν με τα έξοδα της συγκεκριμένης υπόθεσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ