Ηλικία της Jennifer Garner: Η Γήρανση Είναι Ένα Δώρο

Ηλικία της Jennifer Garner: Η Γήρανση Είναι Ένα Δώρο

Η ηθοποιός εκφράζει ευγνωμοσύνη για τη σοφία που έχει αποκομίσει με τα χρόνια.

Η Jennifer Garner πλησιάζει τα 52α γενέθλιά της και αναμένει αυτή τη στιγμή με χαρά. Μιλώντας στο People, μίλησε για το πώς βλέπει αυτό το σημαντικό ορόσημο. Ανέφερε: “Είμαι ευγνώμων που είμαι απλά ζωντανή και έχω αποκομίσει σοφία από αυτά τα χρόνια. Είμαι επίσης ευγνώμων που μπορώ να παρακολουθώ άλλες γυναίκες να περνούν αυτή τη διαδικασία με τόση χάρη”. Καθώς παρατηρεί τα παραδείγματα τους, επιθυμεί να προτρέψει την επόμενη γενιά να ακολουθήσει τα βήματά της και να μοιραστεί το μήνυμα ότι “η γήρανση είναι ένα δώρο”. Η ηθοποιός τονίζει τη σημασία της φροντίδας τόσο ψυχικά όσο και σωματικά.

Η καθημερινή άσκησή της έχει διπλό όφελος, καθώς όπως αναφέρει “είναι εξαιρετικά σημαντική για την ψυχική μου υγεία”. Επιβεβαιώνει ότι τρέφεται καλά, λέγοντας: “Μόλις έφαγα ένα μεγάλο μπολ με λάχανο” και προσθέτει: “Έχω μια δυνατή οικογένεια και στενές σχέσεις”. Παρόλα αυτά, αναγνωρίζει ότι υπάρχουν και “κακές μέρες”. Επίσης σημειώνει: “Δεν προσπαθώ να είμαι πάντα η αισιόδοξη και ευγενική Jennifer Garner στον εαυτό μου”.

Για τα 50α της γενέθλια, η Garner ολοκλήρωσε 50 πράξεις καλοσύνης. Στα 51α της, αυτή και τα παιδιά της φύτεψαν δέντρα. Καθώς πλησιάζει η 17η Απριλίου, ανακοίνωσε ότι έχει σκοπό να αναλάβει ένα νέο έργο προσφοράς. “Κάθε χρόνο κάνω κάτι που με γεμίζει χαρά και περιλαμβάνω ανθρώπους που με εμπνέουν”, αναφέρει, περιγράφοντας την παράδοσή της. “Πέρυσι, φυτέψαμε δέντρα σε ένα πάρκο στο Los Angeles με τα παιδιά μου. Μια χρονιά φορτώσαμε σακίδια με φαγητό για παιδιά που το χρειάζονταν μετά το σχολείο. Γνωρίζω τι θα κάνω φέτος και αυτή αρχίζει να εκτελείται”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ