Ο Γουίλ Σμιθ μιλάει για την αξία της ευτυχίας έπειτα από τα 50

Ο Γουίλ Σμιθ μιλάει για την αξία της ευτυχίας έπειτα από τα 50

Ο διάσημος ηθοποιός Γουίλ Σμιθ αναδεικνύει τη σημασία της ευτυχίας πάνω από τα χρήματα. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Complex, εξέφρασε την άποψή του για την οικονομική πλευρά της ζωής του, χωρίς να την θεωρεί το επίκεντρο. Αναφέρθηκε μάλιστα στο γεγονός ότι πλέον βρίσκεται σε μια φάση μείωσης οικονομικής επιτυχίας, αποδεικνύοντας ότι η ευτυχία είναι το πραγματικό πλούτο.

Συζητώντας με το δημοσιογράφο, ο Γουίλ Σμιθ αναφέρθηκε στην εμπειρία του να αντιληφθεί ότι ούτε η πλούσια φήμη ούτε τα χρήματα μπορούν να προσφέρουν πραγματική ευτυχία. Κατέληξε στο συμπέρασμα ότι όταν έχεις όλα όσα επιθυμείς και δεν υπάρχει τίποτα άλλο που σε κάνει ευχαριστημένο, αυτό είναι η ουσία της ζωής. Εκφράζοντας την προσωπική του πρόοδο, ανέφερε πως οι τελευταίες οικονομικές του επιτυχίες του παρακίνησαν να εστιάσει στην πνευματική του ευημερία.

will smith

Ο Γουίλ Σμιθ υπογράμμισε πως η ευτυχία προέρχεται από το εσωτερικό του άτομου και δεν εξαρτάται από εξωτερικούς παράγοντες όπως το χρήμα. Ανέφερε ότι η πραγματική ευτυχία πρέπει να μοιραστεί με αγαπημένα πρόσωπα και όχι να προέρχεται από αντικείμενα. Το γεγονός πως το φιλανθρωπικό του Ίδρυμα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, μπορεί να αποτελεί ένδειξη της αλλαγής προτεραιοτήτων του, καθώς όλο και περισσότερο επιδίδεται σε δραστηριότητες που τον καθιστούν ψυχικά ευτυχισμένο.

Ο Γουίλ Σμιθ είναι ένα παράδειγμα πως η αληθινή ευτυχία δεν προκύπτει από την κυριαρχία των υλικών πραγμάτων, αλλά από την ευ ζην και τις σχέσεις με τους γύρω του ανθρώπους.

will smith 1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ