Τερίμ: «Πολύ μεγάλη η σημασία αυτού του ντέρμπι, είμαστε μια μεγάλη ομάδα και μπορούμε να το αποδείξουμε»

Τερίμ: «Πολύ μεγάλη η σημασία αυτού του ντέρμπι, είμαστε μια μεγάλη ομάδα και μπορούμε να το αποδείξουμε»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ, μίλησε ενόψει του σημαντικού ντέρμπι με την ΑΕΚ (24/4, 20:30), τονίζοντας ότι όλοι στην ομάδα είναι εξαιρετικά προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι για τον αγώνα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού:

Για την προσμονή του ντέρμπι με την ΑΕΚ που αναμένεται να είναι καθοριστικό:

«Κατανοούμε τη σπουδαιότητα του παιχνιδιού. Ξέρουμε ότι πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι και είμαστε αφοσιωμένοι στην προετοιμασία για κάθε αγώνα ξεχωριστά. Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε ο αγώνας με τη Λαμία, αρχίσαμε να σκεφτόμαστε αμέσως το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Είμαστε επίσης ενήμεροι για τη σημασία αυτού του ντέρμπι και είμαστε πλήρως συγκεντρωμένοι σε αυτό».

Για το εάν τα ντέρμπι κρίνονται κυρίως στο πνεύμα και έπειτα στο τακτικό μέρος:

«Κάθε ντέρμπι έχει τη δική του ιστορία. Δεν είναι τόσο απλό όσο το παρουσιάσατε, αλλά πράγματι, πρέπει να είσαι έτοιμος σε όλους τους τομείς, φυσικούς, ψυχολογικούς και τακτικούς, για να αντιμετωπίσεις το παιχνίδι όπως αξίζει. Το μέλλον είναι στα χέρια μας. Στην ομάδα έχουμε συμφωνήσει ότι αυτή η εβδομάδα έχει τρεις σημαντικούς αγώνες. Αν καταφέρουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που μας αξίζουν, τότε θα είμαστε ικανοποιημένοι. Έχουμε αντιμετωπίσει την ΑΕΚ δύο φορές, με μία ισοπαλία και μία νίκη. Αυτά μας δίνουν αυτοπεποίθηση, αλλά γνωρίζουμε ότι τίποτα δεν είναι εύκολο. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ σημαντική, δυνατή ομάδα και πάντα τα καλά αποτελέσματα έρχονται με δυσκολίες. Ελπίζουμε να δούμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι ποδοσφαιριστές μου γνωρίζουν την σπουδαιότητα του παιχνιδιού και ο κόσμος της ομάδας πρέπει να κατανοήσει ότι είμαστε μια μεγάλη ομάδα. Ό,τι κι αν συμβεί, μπορούμε να το αποδείξουμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ