Γκουέν Στέφανι: Ο μικρότερος γιος μου ήταν ένα θαύμα που «επανεκκίνησε» τη ζωή μου

Γκουέν Στέφανι: Ο μικρότερος γιος μου ήταν ένα θαύμα που «επανεκκίνησε» τη ζωή μου

Η Γκουέν Στέφανι μίλησε για την εμπειρία της με τη μητρότητα και τις προκλήσεις στη μουσική της καριέρα. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον βαθύ αντίκτυπο που είχε ο μικρότερος γιος της Απόλο στη ζωή της, περιγράφοντας τη γέννησή του ως ένα θαύμα που αναζωογόνησε την ύπαρξή της. Είπε ότι ήταν σαν να έκανε επανεκκίνηση στη ζωή της με το δεύτερο κεφάλαιο που άνοιξε με τον γιο της.

Επίσης, ανέφερε τις προκλήσεις που αντιμετώπισε προσπαθώντας να συνδυάσει τη μητρότητα και την καριέρα της στη μουσική βιομηχανία. Παρά τις δυσκολίες, δεν έβλεπε να αφήνει τα παιδιά της μόνα ποτέ, ακόμα και όταν ήταν πολύ απασχολημένη με επαγγελματικές υποχρεώσεις. Μοιράστηκε επίσης τις απώλειες και την απογοήτευσή της, όπως την απόρριψη ηχογράφησης με τον Akon λόγω νέας εγκυμοσύνης και τις δυσκολίες στη συνεργασία με τους No Doubt λόγω οικογενειακών αλλαγών.

Σχετικά με τον γάμο της με τον Μπλέικ Σέλτον, ξεκαθάρισε φήμες διαζυγίου, υπογραμμίζοντας την ισχυρή σχέση τους και τις κοινές ανασφάλειές τους. Η μουσική συνεργασία τους στο τραγούδι «Purple Irises» αντικατοπτρίζει τις κοινές ανησυχίες τους για τη μελλοντική γήρανση και την αμοιβαία υποστήριξή τους, αναγνωρίζοντας παράλληλα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν παρά την αγάπη που τους ενώνει.

Snapinsta.app 396159585 1126662902075454 6301125491291831492 n 1080

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ