Ο Μπραντ Πιτ Σε Σχέση: Ζει τον Έρωτα με την Ινές ντε Ραμόν

Ο Μπραντ Πιτ Σε Σχέση: Ζει τον Έρωτα με την Ινές ντε Ραμόν

Μετά από το διαζύγιο του με την Άντζελίνα Τζολί, ο Μπραντ Πιτ φαίνεται πως βρήκε την αγαπημένη του στο πρόσωπο της Ινές ντε Ραμόν. Το ζευγάρι διατηρεί μια διακριτική σχέση και οι φωτογραφίες τους έρχονται κυρίως από τους παπαράτσι που τους παρακολουθούν. Ο Πιτ και η ντε Ραμόν φαίνονται ερωτευμένοι κάθε φορά που εμφανίζονται σε κοινές δραστηριότητες. Πρόσφατα, ένα βίντεο τους από μια βόλτα στη Σάντα Μπάρμπαρα δείχνει την αγκαλιά τους και την αγάπη τους. Σύμφωνα με πληροφορίες από το People, οι στιγμές αυτές καταγράφηκαν τη Δευτέρα 29 Απριλίου. Ο 60χρονος Πιτ και η 31χρονη σύντροφός του, απολαμβάνουν τη βόλτα τους κρατώντας καφέ και ανταλλάσσοντας αγκαλιές.

brad pitt 3

Τον περασμένο Φεβρουάριο, μια πηγή από τον κύκλο της Ινές ντε Ραμόν ανέφερε στο People πως ζουν μαζί και ότι είναι πολύ ευτυχισμένοι. Σύμφωνα με άλλη αναφορά, άτομο από το περιβάλλον του Πιτ δήλωσε πως η σχέση τους είναι σοβαρή και ότι είναι η πρώτη κοπέλα του μετά το διαζύγιο. Οι δυο τους αρχικά συνδέθηκαν το Νοέμβριο του 2022, κάνοντας τις πρώτες τους εμφανίσεις μαζί σε μια συναυλία.

brad pitt

Η Ινές ντε Ραμόν

Η Ινές ντε Ραμόν γεννήθηκε το 1992 στο Νιου Τζέρσεϊ και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης το 2013. Έχει πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων και από το 2020 είναι επικεφαλής χονδρικής στην εταιρεία “Anita Ko Jewelry”. Η γνωστότητά της αυξάνεται με τον καιρό, ενώ προηγουμένως ήταν γνωστή για τη σχέση της με τον ηθοποιό Πολ Γουέσλι. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2018 και αργότερα χώρισαν.

brad pitt 4

Εκατομμυριούχος

Η Ινές ντε Ραμόν έχει δουλεύει σκληρά και η περιουσία της υπολογίζεται περίπου στα 2 εκατομμύρια δολάρια από το 2021. Η αναγνωρισιμότητά της έχει αυξηθεί μέσω της επιτυχημένης επιχειρηματικής της δραστηριότητας. Εκτός από την εργασία της, γνωρίζει 5 γλώσσες και ενδέχεται να ασχολείται και με άλλες στο μέλλον.

brad pitt 1

brad pitt 2

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ