Πρωτάθλημα Elite League και Δύο Άνοδοι στο Final 4

Πρωτάθλημα Elite League και Δύο Άνοδοι στο Final 4

Το Final 4 της Elite League Ερρίκος Ντυνάν ξεκινάει σήμερα (17/5) και θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων με δύο ομάδες να αγωνίζονται για τον τίτλο του πρωταθλητή και τέσσερις για την άνοδο στην Basket League. Τρεις αγώνες θα κρίνουν τα μεγάλα στοιχήματα των ομάδων.

Σήμερα (17/5) θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Ηρακλής-Ερμής Σχηματαρίου στις 17:00 και Πανιώνιος-Μίλων στις 20:00. Ο νικητής του δεύτερου αγώνα κατακτά τόσο τον τίτλο όσο και την άνοδο, με τον ηττημένο να έχει μια ακόμη ευκαιρία την Κυριακή (19/5, 16:00) απέναντι στον νικητή του αγώνα Ηρακλής-Ερμής Σχηματαρίου. Οι αναμετρήσεις θα μεταδίδονται τηλεοπτικά από το Action 24.

Ηρακλής-Ερμής Σχηματαρίου (17:00)

Ο Ηρακλής και ο Ερμής Σχηματαρίου, δύο ομάδες που προκρίθηκαν στο Final 4 με μειονέκτημα έδρας, αναμετρώνται στις 17:00. Ο νικητής θα διατηρήσει τις ελπίδες της άνοδου και θα παλέψει γι’ αυτόν το στόχο στον επόμενο αγώνα της Κυριακής με τον ηττημένο του αγώνα Πανιώνιος-Ηρακλής.

Ο Ηρακλής με τέσσερις σερί νίκες στα playoffs ανατρέπει τα δεδομένα και οδεύει προς την άνοδο. Ο Ερμής Σχηματαρίου, από την άλλη πλευρά, θέλει να επισκιάσει τις προσδοκίες και να παλέψει για την επόμενη φάση. Οι δηλώσεις των παικτών αναδεικνύουν την αγωνία για τη νίκη και την προώθηση στον επόμενο γύρο.

Πανιώνιος-Μίλων

Πανιώνιος και Μίλων αντιμετωπίζονται στις 20:00 σε έναν αγώνα που κρίνει τον τίτλο και την άνοδο. Ο νικητής παίρνει όλα, αλλά ο ηττημένος δεν εγκαταλείπει την ελπίδα, με δεύτερη ευκαιρία την Κυριακή.

Ο Πανιώνιος, πρώτος στην κανονική περίοδο, και ο Μίλων, θέλουν να κατακτήσουν την άνοδο στην Basket League. Οι δηλώσεις των παικτών αντικατοπτρίζουν την αγωνία και την αποφασιστικότητα για την επίτευξη του στόχου τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ