Νέο gamepad Proteus από τη Microsoft για ευκολότερο gaming (video)

Νέο gamepad Proteus από τη Microsoft για ευκολότερο gaming (video)


Η Microsoft και το Xbox επεκτείνουν τις προσπάθειές τους για προσβασιμότητα στο gaming και παρουσίασαν το νέο gamepad Proteus. Το Proteus είναι ένα modular gamepad από την Byowave, στο πλαίσιο του προγράμματος Designed for Xbox. Αποτελείται από μία σειρά μίνι κύβων που συνδέονται μεταξύ τους με διάφορους τρόπους και έχουν faceplates που μπορούν να προσαρμοστούν σε διάφορα σημεία, προσθέτοντας έτσι gamepads, αναλογικούς μοχλούς, μοχλούς κατευθύνσεων, αλλά και πλήκτρα εντολών.

Αυτό επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργήσουν το Proteus Controller ακριβώς όπως τους βολεύει, ανάλογα με το πρόβλημα που θέλουν να αντιμετωπίσουν. Το Proteus είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία με τιμή 255 δολάρια και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά. Το full kit περιλαμβάνει δύο power cubes, δύο analogue cubes, ένα half cube και δύο spacers, αλλά και διάφορα περιφερειακά.
Η τιμή αυτή ισχύει για τις πρώτες 150 παραγγελίες, ενώ τα επόμενα 500 κομμάτια θα διατίθενται στα 268 δολάρια και τα 1000 επόμενα στα 284. Η τυπική τιμή του περιφερειακού θα είναι 300 δολάρια. Το Proteus είναι συμβατό με Xbox One, Xbox Series X/S, Windows 10 και Windows 11.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ