Νέα για τη Νικόλ Κίντμαν: Δεν αναγνωρίζεται η ηθοποιός στα 14 της

Νέα για τη Νικόλ Κίντμαν: Δεν αναγνωρίζεται η ηθοποιός στα 14 της

Η Νικόλ Κίντμαν πρόκειται να λάβει το βραβείο Lifetime Achievement από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου, τιμώντας τη συνολική της προσφορά στον κινηματογράφο. Πριν από αυτή την επίσημη εκδήλωση, η 56χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ανέβασε στο Instagram ένα απόσπασμα από έναν από τους πρώτους της κινηματογραφικούς ρόλους. Στην ταινία “Bush Christmas” του 1983, εμφανίζεται σε ηλικία 14 ετών ως νεαρή και φιλόδοξη ηθοποιός με κόκκινα, σγουρά μαλλιά ως Helen Thompson, κόρη ενός κτηνοτρόφου στην αγροτική Αυστραλία. Αυτός ήταν ο πρώτος επαγγελματικός ρόλος στην καριέρα της.

“Αυτό το 14χρονο κορίτσι δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί όλους τους ταλαντούχους ανθρώπους με τους οποίους θα συνεργαζόταν και τους πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες που θα υποδύετο”, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της. Προσθέτοντας πως είναι ενθουσιασμένη για την επερχόμενη γιορτή του βραβείου με το American Film Institute.

kidman 2

Η Νικόλ Κίντμαν μιλά για τον πρώτο της ρόλο

Η ηθοποιός έχει μιλήσει με αγάπη για τα γυρίσματα του “Bush Christmas”, αναφέροντας πώς συνήθιζε να τρώει σκουλήκια στα γυρίσματα στο Κουίνσλαντ. “Ήμουν 14 ετών, πυροβολούσα στους θάμνους στο Κουίνσλαντ και έπρεπε να φάω σκουλήκια. Ήταν μια περιπέτεια για μένα”, εξομολογήθηκε.

kidman 1

Η καριέρα και οι βραβεύσεις της Νικόλ Κίντμαν

Η Νικόλ Κίντμαν ετοιμάζεται να τιμηθεί ως η πρώτη Αυστραλή με το AFI Life Achievement Award, έχοντας συνεργαστεί με μεγάλους σκηνοθέτες όπως οι Στάνλεϊ Κιούμπρικ, Σοφία Κόπολα και Τζέιν Κάμπιον. Οι ταινίες της περιλαμβάνουν το “To Die For”(1995) και “Lion” (2016), αλλά και “Moulin Rouge!” (2001) για το οποίο ήταν υποψήφια για Όσκαρ. Η καριέρα της είναι γεμάτη βραβεία, συμπεριλαμβανομένων Χρυσών Σφαιρών, BAFTA και Όσκαρ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ