Σάρον Στόουν: «Όλοι προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε τους δαίμονές μας»

Σάρον Στόουν: «Όλοι προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε τους δαίμονές μας»

Η Σάρον Στόουν έδειξε συγκίνηση και δάκρυα καθώς μίλησε για την ψυχική υγεία.

Η Σάρον Στόουν μοιράστηκε τη σκέψη της ότι όλοι αντιμετωπίζουμε τους δαίμονές μας και πως συχνά αυτό γίνεται με υποκρισία. Σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη, δήλωσε ότι αναζητά τρόπους να αντιμετωπίσει τα θέματα ψυχικής υγείας. Γνωστή για τη συμμετοχή της στην ταινία «Βασικό Ένστικτο», η Στόουν μίλησε επίσης για την πάλη της με τη μνήμη μετά από το επεισόδιο εγκεφαλικού που υπέστη το 2001. Δήλωσε πως παλεύει να θυμηθεί τα πάντα, αλλά η μνήμη της ανασταίνεται σιγά-σιγά.

Πέραν των προσωπικών της διαδρομών, η Στόουν μίλησε για τον ρόλο της ως πρέσβειρα του ΠΟΥ, επισημαίνοντας τη σημασία της ψυχικής υγείας σε παγκόσμιο επίπεδο, ειδικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Μιλώντας για τον αυτοαπομονωμένο τρόπο ζωής της πανδημίας, τόνισε ότι αναδείχθηκαν ακόμα περισσότερο τα θέματα ψυχικής υγείας. «Πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτά τα ζητήματα και να ενισχύσουμε την ψυχική μας αντοχή», είπε.

Η Στόουν εξέφρασε την άποψή της ότι η προσωπική αυτογνωσία και η ευθύνη για τις πράξεις μας είναι βασικά στο να βελτιώσουμε την ψυχική μας υγεία. Κάλεσε όλους να είναι δυνατοί και να συνεχίζουν να προχωρούν μπροστά, ακόμα και όταν αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Η συγκινητική στιγμή της Σάρον Στόουν

Η Στόουν συγκινήθηκε όταν μίλησε για το πώς χρησιμοποίησε την επιρροή της για να υπερασπιστεί ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Τιμήθηκε με το βραβείο Peace Summit Award το 2013 για την υποστήριξή της προς τα άτομα με HIV. Έκανε λόγο για την αίσθηση της ότι βρίσκεται στον σωστό χώρο και γι’ αυτό ένιωσε συναισθηματικά φορτισμένη. Με δάκρυα στα μάτια, εξέφρασε την πρόθεσή της να σταθεί δίπλα σε αυτούς που χρειάζονται υποστήριξη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ