Η Αλήθεια για το Πραγματικό Όνομα της Έμμα Στόουν

Η Αλήθεια για το Πραγματικό Όνομα της Έμμα Στόουν

Η Έμμα Στόουν αποκάλυψε το πραγματικό της όνομα και προτιμά να την φωνάζουν με αυτό, αντί για το καλλιτεχνικό της όνομα. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον Νέιθαν Φίλντερ, το συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «Curse», η έμπειρη ηθοποιός αποκάλυψε αυτή την προτίμηση. Ο λόγος για την αλλαγή του ψευδωνύμου ήταν η ύπαρξη μιας άλλης ηθοποιού με το όνομα Έμιλι Στόουν στο SAG-AFTRA. Έτσι, αποφάσισε να υιοθετήσει το όνομα Έμμα. Ωστόσο, δήλωσε ότι δεν θα διόρθωνε κάποιον που την αποκαλεί «Έμιλι».

EMA STONE

Η Πηγή Έμμας Στόουν

Η Έμμα αποκάλυψε ότι το όνομά της Έμμα είναι φόρος τιμής στις Spice Girls. Το επέλεξε λόγω της Baby Spice και την αγαπημένη της ήταν η Emma Bunton. Στην διάρκεια μιας εμφάνισής της στο The Tonight Show Starring Jimmy Fallon αποκάλυψε αυτή τη λεπτομέρεια.

ema stone oscar

Το Σχετικό με τον Τζίμι Κίμελ

Αν και φημολογήθηκε ότι αντέδρασε αρνητικά σε ένα αστείο του Τζίμι Κίμελ στα Όσκαρ, η Έμμα Στόουν διέψευσε τις φήμες. Αποσαφήνισε ότι δεν τον χαρακτήρισε με προσβλητικό τρόπο, αντίθετα βρήκε το σκετσάκι αστείο.

Η Συνεργασία με τον Γιώργο Λάνθιμο

Ως προς τη συνεργασία της με τον Γιώργο Λάνθιμο, εκφράζει την απολαυστική εμπειρία της και την εμπιστοσύνη που έχει προς τον σκηνοθέτη. Αναφέρει ότι η φιλία και η εμπιστοσύνη πέρα από την εργασιακή σχέση είναι πρωταρχική σε αυτού του είδους τις συνεργασίες.

Snapinsta.app 432767066 25917870107811789 6869504534207280246 n 1080

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ