Γεωργία Μπιτάκου: ‘Νικήστε τον φόβο – Δεν μπορείτε να ασκήσετε αυτό το άθλημα και να φοβάστε τη μάχη!’

Γεωργία Μπιτάκου: ‘Νικήστε τον φόβο – Δεν μπορείτε να ασκήσετε αυτό το άθλημα και να φοβάστε τη μάχη!’

Η Γεωργία Μπιτάκου επιστρέφει ισχυρά στην ελληνική μαχητική σκηνή με το ‘No Limits’ και μιλά για τον φόβο της ήττας που παρατηρεί σε πολλούς αθλητές σήμερα.

Με αφορμή τη μάχη του Σταμάτη Μπιτάκου με τον Florian Marku, που αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους αγώνες στην ιστορία της χώρας, η Μπιτάκου υποστηρίζει ότι μόνο οι πραγματικοί μαχητές πρέπει να ανέβουν στο ρινγκ.

Η διοργάνωση ‘No Limits 31 – Next Generation’ διεξάγεται στο Κλειστό του Ταεκβοντό στο Παλαιό Φάληρο και η Μπιτάκου επισημαίνει την αξία της ψυχής και του ψυχισμού στη μάχη.

Η Γεωργία Μπιτάκου αναφέρει επίσης προσωπικές εμπειρίες από την αντιμετώπιση του φόβου σε διάφορες καταστάσεις, τονίζοντας τη σημασία της καταπολέμησής του σε κάθε πτυχή της ζωής.

Η Μπιτάκου καλεί όλους τους μαχητές να αντιμετωπίσουν τον φόβο τους και να μην επιτρέψουν σε αυτόν να τους εμποδίσει από την επίτευξη των στόχων τους.

Το μήνυμά της είναι σαφές: όταν νικήσετε τον φόβο, ανοίγετε νέους ορίζοντες και βρίσκεστε σε μια άλλη διάσταση της ύπαρξης, προσφέροντας έτσι παράδειγμα στους υπόλοιπους και ειδικά στη νέα γενιά αθλητών.

#No_Limits_NextGen

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ