Ντούα Λίπα και Κάλουμ Τέρνερ: Ένα ρομαντικό βράδυ στη Νέα Υόρκη

Ντούα Λίπα και Κάλουμ Τέρνερ: Ένα ρομαντικό βράδυ στη Νέα Υόρκη

Ντούα Λίπα και Κάλουμ Τέρνερ: Το ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει μια βραδινή έξοδο χωρίς ενδοιασμούς

Η Ντούα Λίπα και ο Κάλουμ Τέρνερ εμφανίστηκαν δημόσια πρόσφατα. Η 28χρονη τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε με τον 34χρονο ηθοποιό κατά τη διάρκεια βόλτας τους στη Νέα Υόρκη. Κατά τη διάρκεια του ραντεβού τους, η Λίπα αγκάλιασε από πίσω τον Τέρνερ, βάζοντας τα χέρια της στις τσέπες του τζάκετ του.

Ο Τέρνερ φορούσε μπορντό δερμάτινο μπουφάν και μαύρο τζιν, ενώ η Λίπα επέλεξε μαύρο τζιν, μαύρο δερμάτινο μπουφάν και μαύρες γόβες. Η έξοδός τους ακολούθησε την παρουσία τους στην εκδήλωση Time 100, όπου τιμήθηκαν οι 100 πλέον επιδραστικοί άνθρωποι στον κόσμο, στους οποίους περιλαμβάνεται και η Βρετανίδα ποπ σταρ. Στη συνέχεια, το ζευγάρι πήγε για φαγητό στο εστιατόριο Zero Bond της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με το Us Weekly.

Η είδηση της σχέσης τους έγινε γνωστή τον Ιανουάριο, με μια πηγή να αναφέρει: “Είναι ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον”. Από τότε, η Λίπα και ο Τέρνερ έχουν τραβήξει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης με τις εξόδους τους. Η σχέση τους επιβεβαιώθηκε μετά από φωτογραφίες που τους έδειχναν να ανταλλάσσουν φιλιά στο Λος Άντζελες λίγο αργότερα. Προηγουμένως, ο Τέρνερ είχε σχέση με τη Βανέσα Κίρμπι, ενώ η Λίπα ήταν με τον σκηνοθέτη Ρομέν Γαβράς για 8 μήνες μέχρι τον χωρισμό τους τον Δεκέμβριο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ