Η στιγμή που η Noa Kirel ερμηνεύει τον Εθνικό Ύμνο του Ισραήλ σε έναν αγώνα μπάσκετ

Η στιγμή που η Noa Kirel ερμηνεύει τον Εθνικό Ύμνο του Ισραήλ σε έναν αγώνα μπάσκετ

Η Noa Kirel ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη για να παρευρεθεί σε ένα φιλικό παιχνίδι μπάσκετ μεταξύ των Brooklyn Nets και των Maccabi Ra’anana από το Ισραήλ. Πριν από την έναρξη του αγώνα, στο στάδιο “Barclays Center”, η ποπ σταρ ερμήνευσε τον Εθνικό Ύμνο της πατρίδας της. Με τη σημαία του Ισραήλ στα χέρια της, η Noa Kirel είπε το “Hatikvah”, που σημαίνει “Ελπίδα” στα Ελληνικά, στέλνοντας ένα μήνυμα στον κόσμο που παρακολουθεί τις εξελίξεις μετά τη σύγκρουση με τη Χαμάς.

Ανέβασε ένα βίντεο από την εμφάνισή της στο Instagram και στη λεζάντα έγραψε:

“Αγαπημένοι φίλοι, οικογένεια και συμπατριώτες,

Σε αυτήν τη σκοτεινή στιγμή, παλεύουμε με όλη μας την καρδιά για τις ζωές μας. Αγωνιζόμαστε για το δικαίωμα ύπαρξής μας και για το σπίτι μας.

Βρίσκομαι εδώ στη Νέα Υόρκη για να εκπροσωπήσω τον λαό μου και να μοιραστώ την αλήθεια, καθώς και τις σκληρές τρομοκρατικές ενέργειες που έχουν πλήξει ολόκληρη τη χώρα μας και τον εβραϊκό λαό.

Τώρα είναι η ώρα να είμαστε δυνατοί, ενωμένοι και υπερήφανοι! Θέλω να στείλω την αγάπη μου στους γενναίους στρατιώτες μας και τα σώματα ασφαλείας, καθώς και σε κάθε πολίτη που δίνει την καρδιά και την ψυχή του για αυτήν τη χώρα.

Το Ισραήλ είναι ζωντανό – θα ξεπεράσουμε αυτήν τη δοκιμασία μαζί. Στέκομαι δίπλα σας σήμερα, αύριο, την επόμενη εβδομάδα και για πάντα. Σας αγαπώ όλους!”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ