Η Εθνική Ομάδα Χάντμπολ Ανδρών Αντιμετωπίζει την Ολλανδία για την Πρόκριση

Η Εθνική Ομάδα Χάντμπολ Ανδρών Αντιμετωπίζει την Ολλανδία για την Πρόκριση

Η εθνική ομάδα χάντμπολ ανδρών έχει μπροστά της μεγάλη πρόκληση καθώς παλεύει για την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2025 με αντίπαλο την Ολλανδία. Οι αγώνες μπαράζ θα διεξαχθούν στις 8 και 12 Μαΐου.

Η πρώτη αναμέτρηση θα γίνει στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης στις 8 Μαΐου στις 17:15 και η ρεβάνς στο Αϊντχόφεν στις 12 Μαΐου στις 17:00. Ο νικητής θα προκριθεί στην τελική φάση που θα φιλοξενηθεί από Κροατία, Δανία και Νορβηγία το 2025.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με σκοπό να γεμίσει το γήπεδο και να δώσει τη στήριξη του κόσμου στην Εθνική. Οι αγώνες αποτελούν κρίσιμη στιγμή για την πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο τεχνικός της Εθνικής Γιώργος Ζαραβίνας, πρώην παίκτης της ομάδας, διαθέτει εμπειρία από παλαιότερες συμμετοχές σε τέτοια επίπεδα αγώνων, πράγμα που μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο στις προσεχείς αναμετρήσεις με την Ολλανδία.

Η προηγούμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων στο EURO 2024 κρίθηκε υπέρ της Ελλάδας με σκορ 32-28, μεταφέροντας την ομάδα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η αναμέτρηση στο ΔΑΚ Κοζάνης θα διαιτητευτεί από τα αδέλφια Καρίμ και Ραούφ Γκασμί από τη Γαλλία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ