Φώτης Σεργουλόπουλος – Λιάγκας: Προκαλούν εμφανίσεις με ομοφοβικούς λόγους

Φώτης Σεργουλόπουλος – Λιάγκας: Προκαλούν εμφανίσεις με ομοφοβικούς λόγους

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος – Λιάγκας δηλώνει ότι η κοινωνία είναι έτοιμη να αποδεχτεί έναν ομοφυλόφιλο ηγέτη σε ένα πολιτικό κόμμα, αλλά οι προκαλούντες δεν είναι έτοιμοι, καθώς είναι αυτοί που δημιουργούν το θέμα.

Το περιστατικό της γυναίκας που παρουσιάστηκε ως γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη και μίλησε στην εκπομπή Πρωινό έχει δημιουργήσει αναταραχή τις τελευταίες ημέρες. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποφάσισε να πάρει θέση και να εκφράσει την άποψή του για το θέμα. Αναφερόμενος έμμεσα αλλά σαφώς στην εκπομπή Πρωινό και στον Γιώργο Λιάγκα, αναφέρει ότι η εκπομπή προκαλεί με τον τρόπο που προβάλλει και σχολιάζει τα γεγονότα. Παρόλο που δεν αναφέρει απευθείας τον παρουσιαστή, με τις λεπτομερείς αναφορές του, τον φωτογραφίζει, καθώς και την ίδια την εκπομπή του ΑΝΤ1. Αρχικά, ο Φώτης Σεργουλόπουλος δήλωσε: «Το γεγονός ότι εμφανίστηκε προκαταβολικά και είπαν ότι είναι μια μακρινή γιαγιά που ψήφιζε Νέα Δημοκρατία, έχοντας σαν σκοπό να πλήξει το κόμμα του σοσιαλιστικού φρονήματος…».

Στη συνέχεια, ο Φώτης Σεργουλόπουλος δήλωσε: «Ο κύριος Κασσελάκης δήλωσε ότι δεν τη γνωρίζει. Από την άλλη πλευρά, τα μέσα ενημέρωσης προκαλούν, με το να καλούν τους ανθρώπους να μιλήσουν απαξιωτικά, ομοφοβικά και σεξιστικά για τους δύο υποψηφίους. Σελέμπριτις, ηθοποιοί… Όλοι έχουν τη δική τους άποψη σε αυτό. Με αυτό, τους πλήττουν για κάτι που δεν έχει νόημα».

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος πρόσθεσε επιπλέον: «Και από την άλλη πλευρά, υπάρχει μια κοινωνία που ψήφισε τον κύριο Κασσελάκη στον πρώτο γύρο, καταδεικνύοντας ότι είναι έτοιμη να δεχτεί έναν ομοφυλόφιλο άντρα στην ηγεσία ενός πολιτικού κόμματος. Λένε ότι η κοινωνία δεν είναι έτοιμη. Η κοινωνία είναι έτοιμη. Οι προκαλούντες δεν είναι έτοιμοι και αυτοί είναι αυτοί που δημιουργούν το θέμα. Ποιος είναι ο λόγος που σε αυτόν τον αγώνα έχουμε αυτήν την αγενή συμπεριφορά;».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ