Ο πατέρας της Σταματίνας Τσιμτσιλή: Δεν πρόλαβα να του πω κάποια πράγματα

Ο πατέρας της Σταματίνας Τσιμτσιλή: Δεν πρόλαβα να του πω κάποια πράγματα

Τα τελευταία δέκα χρόνια, η δημοφιλής παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή μας καλημερίζει καθημερινά στην εκπομπή Happy Day. Μιλώντας στο περιοδικό Bovary για τη συμπλήρωση δέκα ετών της εκπομπής, αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της και τον αντίκτυπο που είχε στη ζωή της. Εξειδικεύθηκε στον τρόπο που συνδυάζει την επαγγελματική ζωή με τη μητρότητα και ανέφερε τη σχέση της με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό. “Η απώλεια του πατέρα μου ήταν αιφνίδια και δύσκολη, δεν πρόλαβα να του πω κάποια πράγματα που θα ήθελα, και μετά από αυτό το γεγονός, έμαθα να εκτιμώ τα πράγματα περισσότερο”, ανέφερε η Τσιμτσιλή.

Σχετικά με την επαγγελματική και οικογενειακή ζωή, η Σταματίνα ανέφερε πως είναι δύσκολο να συνδυάσει την καθημερινή της ρουτίνα ως μαμά τριών παιδιών με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Περιέγραψε λεπτομερώς το πώς διαχειρίζεται το χρόνο της και προσπαθεί να είναι παρούσα για τα παιδιά της, ενώ ταυτόχρονα αναλαμβάνει διάφορες κοινωνικές δραστηριότητες. Εξήγησε επίσης την γνωριμία της με τον σύζυγό της και πως εξελίχθηκε η σχέση τους μέχρι σήμερα.

Μέσα από τα λόγια της, η Σταματίνα αναφέρεται στη μάχη της ζωής ως μια συνεχή προσπάθεια προσαρμογής και εκτίμησης των στιγμών, καθώς και στη σημασία της οικογένειας και των αγαπημένων προσώπων στις ζωές μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ