Η κόντρα Ψινάκη-Συνατσάκη: Τι συνέβη και η αντιδράσεις τους

Η κόντρα Ψινάκη-Συνατσάκη: Τι συνέβη και η αντιδράσεις τους

Στο χθεσινό επεισόδιο του J2US, ο Ηλίας Ψινάκης προκάλεσε ένταση ως guest κριτής αντικαθιστώντας τη Δέσποινα Βανδή. Μετά την εμφάνιση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και του Ίαν Στρατή, οι αναφορές του προς τη σύντροφό του, Μαίρη Συνατσάκη, δεν άφησαν καλές εντυπώσεις. Ο Ψινάκης εξέφρασε δημόσια την αντιπάθειά του για την instagrammer, αναλύοντας τους λόγους της.

Κατά την κριτική στο ζευγάρι, ο Ψινάκης εξέφρασε αρνητική γνώμη για την Συνατσάκη, αναφέροντας περίπτωση από το παρελθόν με την Κατερίνα Λιόλιου. Ακολούθησε αντιπαράθεση με την Αναστασοπούλου, η οποία επέμεινε ότι η χρήση του #metoo ως ορόσημο για αντιπάθεια είναι απαράδεκτη.

Η αντίδραση της Αναστασοπούλου

Στη συνέχεια, η Αναστασοπούλου αντέδρασε έντονα, κατακρίνοντας την εκμετάλλευση του #metoo και την αντικειμενοποίηση γυναικών. Ο Ψινάκης, απαντώντας, εξέφρασε τον εκνευρισμό του για την Συνατσάκη, με αιχμηρές ατάκες για τη συμπεριφορά της και την προώθηση ρούχων στα social media.

Η αντίδραση της Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη αντέδρασε μέσω του Instagram, χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά του Ψινάκη ως σεξιστική. Τοποθετήθηκε υπέρ της ελευθερίας έκφρασης και κατακρίνοντας την εκμετάλλευση και τη γυναικεία αντικειμενοποίηση.

Η έναρξη της διαμάχης

Η κόντρα ανάμεσα στους δύο ξεκίνησε στο παρελθόν, με το συγκεκριμένο σκηνικό με τη Λιόλιου να είναι η αφορμή. Η Συνατσάκη, επίσης, είχε αντιδράσει για το θέμα, υπερασπιζόμενη τη γυναικεία αξιοπρέπεια και τη σεξουαλική αυτοδιάθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ