Θοδωρής Κατσαφάδος σχετικά με την αποχώρησή του από θεατρική παράσταση

Θοδωρής Κατσαφάδος σχετικά με την αποχώρησή του από θεατρική παράσταση

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος μίλησε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” για την αποχώρησή του από μια θεατρική παράσταση. Αναφέρθηκε στο πόσο δυσάρεστο είναι να νιώθει κάποιος ανεπιθύμητος σε ένα έργο που συμμετέχει. Εξήγησε πως μετά από πολλά χρόνια στην επαγγελματική του διαδρομή, για πρώτη φορά είχε αυτή την εμπειρία. Αν και συνήθως είχε την υποστήριξη των συνεργατών του, τώρα αισθάνθηκε απορρίφθηκε και αυτό το βίωμα ήταν πικρό για εκείνον.

Επικεντρώθηκε στον ρόλο του επιχειρηματία σε μια συνεργασία και εξήγησε πως η απόφαση για την ανακοίνωση της απομάκρυνσής του αναλήφθηκε μονόμονο από την άλλη πλευρά, χωρίς να λαμβάνεται υπ’ όψιν η δύσκολη προσωπική φάση που διέρχεται. Τέλος, εξήγησε πως η απόφασή του να αποχωρήσει από την παράσταση ήταν αποφασιστική και πλέον επικεντρώνεται σε νέα θεατρικά και τηλεοπτικά εγχειρήματα που έχει στα σχέδιά του.

katsafados

«Σου στερεί τη χαρά»

Τελικά, ο Κατσαφάδος τόνισε ότι η εμπειρία αυτή δεν τον έκανε να χάσει μόνο την επαγγελματική του ικανοποίηση, αλλά του στέρησε επίσης τη χαρά. Ειδικά το γεγονός ότι οι άλλοι γνώριζαν τη δύσκολη κατάστασή του και παρ’ όλα αυτά δεν τον υποστήριξαν, τον έκανε να νιώθει απορρίφθηκε σε προσωπικό επίπεδο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ