Η Ισραηλινή Εκπομπή Σατιρίζει τη Μαρίνα και Αυτούς που Προσέβαλαν τη Γκολάν

Η Ισραηλινή Εκπομπή Σατιρίζει τη Μαρίνα και Αυτούς που Προσέβαλαν τη Γκολάν

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου στο Ισραήλ

Η Eurovision ολοκληρώθηκε, αλλά στο Ισραήλ δεν έχουν ξεχάσει ακόμη τις χώρες που προκάλεσαν την αποστολή της χώρας και την Εντέν Γκολάν. Μια σατιρική εκπομπή τρολάρει όσους αντιδρούν στην αποστολή τους, με την Ελλάδα και τη Μαρίνα Σάττι να συμπεριλαμβάνονται στη σάτιρα.

Οι αποστολές που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή “Όμορφη Χώρα”, με την Εντέν Γκολάν ως καλεσμένη, περιλάμβαναν εκτός από την ελληνική αυτή της Ιρλανδίας με την Bambie Thug, της Ολλανδίας με τον Joost Klein και της Ελβετίας με το Nemo.

Η Ελπίδα σχολιάζει τη Μαρίνα Σάττι: “Όταν εκπροσωπείς την χώρα σου, μετά ακολουθούν τα υπόλοιπα”

Η Ελπίδα σχολίασε τη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι στον διαγωνισμό της Eurovision. Αναφέρθηκε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” για το τραγούδι “Ζάρι” και τα χασμουρητά της Σάττι κατά τη διάρκεια μιας δημόσιας συνέντευξης που έδινε η εκπρόσωπος του Ισραήλ Εντέν Γκολάν. Για το τραγούδι που εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision, είπε: “Ό,τι έγινε, έγινε και δεν αλλάζει τώρα. Σίγουρα θα τη συμβούλευα να προσπαθήσει κάτι διαφορετικό, καθώς ο κόσμος που παρακολουθούσε την εκπομπή εκείνην την ώρα, δεν αναγνώριζε τη Μαρίνα αλλά την Ελλάδα. Όταν εκπροσωπείς έναν τόπο, αυτό πρέπει να είναι πρώτη σου προτεραιότητα και μετά έρχονται τα υπόλοιπα”.

Αναφορικά με τα χασμουρητά της τραγουδίστριας κατά τη συνέντευξη με την Ισραηλινή Εντέν Γκολάν, η Ελπίδα σχολίασε: “Όταν είδα αυτό, τρελάθηκα, είπα… κοριτσάκι. Εκφράζει τη γνώμη της. Πρώτα πάνω απ’ όλα, πρέπει να εκπροσωπείς την χώρα σου και μετά τα υπόλοιπα. Φαίνεται ότι είναι μια αυθόρμητη κοπέλα και μιλά ελεύθερα, ίσως το είχε σκεφτεί εκ των προτέρων”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ