Μεταχειρισμένες Porsche από 2.800 ευρώ – Ποιος και γιατί τις πουλάει;

Μεταχειρισμένες Porsche από 2.800 ευρώ – Ποιος και γιατί τις πουλάει;

Μοντέλα της Porsche που πλημμύρισαν στο Dubai πωλούνται σε πολύ χαμηλές τιμές, προσφέροντας ευκαιρίες για αγορά σε ενδιαφερόμενους.

Κατά τη διάρκεια των πλημμύρων στο Dubai τον Απρίλιο, πολλά οχήματα, συμπεριλαμβανομένων και αυτών της Porsche, υπέστησαν ζημιές αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι κάτοικοι του Dubai βίωσαν τις οδούς του Εμιράτου να μετατρέπονται σε ποτάμια με τα πολυτελή οχήματα να καταστρέφονται στη λάσπη.

Έπειτα από τις ζημιές, πολλά οχήματα Porsche χαρακτηρίστηκαν ανεπανόρθωτα από τις ασφαλιστικές εταιρείες και πωλούνται σε νέους ιδιοκτήτες με χαμηλές τιμές.

Οι τιμές αυτών των οχημάτων είναι ελκυστικές, επιτρέποντας την απόκτηση μιας Porsche ακόμα και με δυνατότητα δαπανηρής επισκευής.

Ένα παράδειγμα αποτελούν οι τιμές για μια Porsche 911 που μπορεί να φτάσουν μέχρι τα 7.000 ευρώ, ενώ για μοντέλα όπως οι Cayman και Boxster μπορεί να βρεθούν στα 2.800 ευρώ.

Ακόμα και για μια Porsche Panamera, η τιμή των 5.000 ευρώ αποτελεί μια ελκυστική πρόταση για επισκευή και αποκατάσταση.

Τα οχήματα αυτά δεν δείχνουν εξωτερικές ζημιές και μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως πηγή ανταλλακτικών για άλλα οχήματα.

Δείτε επίσης και το video που παρουσιάζει πλημμύρες και ζημιές σε οχήματα όπως Mercedes, Bentley, Ferrari και Lamborghini στο Dubai.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ