Ο πατέρας της Silia Kapsis λέει πως τον ανάγκασαν να απομακρυνθεί, δεν ήταν επιλογή του

Ο πατέρας της Silia Kapsis λέει πως τον ανάγκασαν να απομακρυνθεί, δεν ήταν επιλογή του

Σε μια κοινή συνέντευξη, η Silia Kapsis μίλησε μαζί με τη μητέρα της και ανέφερε ότι μεγάλωσε χωρίς τον πατέρα της, που τελευταία φορά είδε στα πέντε της. Λίγο αργότερα, ο πατέρας, Γιώργος Καψής, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφέρθηκε στο θέμα, τονίζοντας ότι αναγκάστηκε να απομακρυνθεί από τη ζωή της Silia και ότι δεν ήταν δική του επιλογή.

Ο Γιώργος Καψής εξέφρασε τη στενοχώρια του για την κατάσταση και αναφέρθηκε στη στήριξή του στην κόρη του στη μουσική της καριέρα. Δήλωσε επίσης ότι για το καλό της αποφάσισε να μην επικοινωνήσει μαζί της πριν τη συμμετοχή της στη Eurovision.

Ο πατέρας της Silia αναφέρθηκε και στα άλλα τρία αδέρφια της και εξέφρασε την ελπίδα ότι στο μέλλον θα μπορέσουν να αναπληρώσουν το χαμένο χρόνο. Τέλος, υπογράμμισε ότι δεν είναι αδιάφορος πατέρας και ότι είναι πάντα πρόθυμος να στηρίξει την κόρη του.

Δηλώσεις της 17χρονης τραγουδίστριας

Η Silia Kapsis που συμμετείχε στη Eurovision ανέφερε ότι μεγάλωσε χωρίς τον πατέρα της και πως τελευταία φορά τον είδε όταν ήταν 5 ετών. Αν και απών, εξέφρασε τη στήριξή της στην οικογένειά της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ